Yasin Öztekin: "Jürgen Klopp, kamplarda ve idmanlarda bazen bana şimdiye kadar gördüğüm en iyi hücum oyuncususun derdi.
Yasin Öztekin: "Bu beni hep motive etti ama Klopp bana hiç şans tanımadı. Son yarım senem tam bir faciaydı."
Yasin Öztekin: "Galatasaray'da görev almaya kendimi hazır hissediyordum. Kendimi devamlı geliştirdim ve hala geliştirmeye devam ediyorum."
Yasin Öztekin: "Her zaman kendime inandım ve hiç pes etmedim. Galatasaray'da bana gelen şansı iyi kullandım."
Yasin Öztekin: "Burada insanlar futbolu seviyor ve harika bir taraftar grubumuz var. Beni her zaman motive ediyorlar ve bunu seviyorum."
Yasin Öztekin: "Dortmund'un kariyerimde çok önemli bir yeri var, Bundesliga'daki maçlarını her zaman takip ediyorum."
Yasin Öztekin (gülüyor): "Şanslıyım ki Dortmund, Poldi'nin kulübü Köln gibi çok kaybetmiyor."
Yasin Öztekin: "Türkiye'de kendimi kanıtladım, şimdi hedefim tekrar Bundesliga. Başladığım yerde yeniden oynamak isterim."
-Schalke'den teklif gelirse, gider misin? Yasin Öztekin: "Evet, tabii ki. Onlar da Bundesliga'da oynuyor."
KAYNAK - Özel Röportaj - Revier Sport