Sağ bekte Bekir oynuyor.1 zahmet 1 şeyler yap.

Gol atamayan kanat

Edit: calimda atamiyor

Sent from my HTC One using Tapatalk

10 numara performansta, bir sezon yatıp mart'ta acılsan ne olur acılmasan ne olur.

bir oyuncu bu kadar ağır mı form tutar ??

kondisyon konusunda ciddi sorunlar yasanıyor. bu sezonki rezaletin bas aktörü kuskusuz; fizik-kondisyondur.

10 gol atsın isterse Galatasarayın kanadında bu adamı görmekten iğreniyorum

Yasin Öztekin: "Jürgen Klopp, kamplarda ve idmanlarda bazen bana şimdiye kadar gördüğüm en iyi hücum oyuncususun derdi.
Yasin Öztekin: "Bu beni hep motive etti ama Klopp bana hiç şans tanımadı. Son yarım senem tam bir faciaydı."
Yasin Öztekin: "Galatasaray'da görev almaya kendimi hazır hissediyordum. Kendimi devamlı geliştirdim ve hala geliştirmeye devam ediyorum."
Yasin Öztekin: "Her zaman kendime inandım ve hiç pes etmedim. Galatasaray'da bana gelen şansı iyi kullandım."
Yasin Öztekin: "Burada insanlar futbolu seviyor ve harika bir taraftar grubumuz var. Beni her zaman motive ediyorlar ve bunu seviyorum."
Yasin Öztekin: "Dortmund'un kariyerimde çok önemli bir yeri var, Bundesliga'daki maçlarını her zaman takip ediyorum."
Yasin Öztekin (gülüyor): "Şanslıyım ki Dortmund, Poldi'nin kulübü Köln gibi çok kaybetmiyor."
Yasin Öztekin: "Türkiye'de kendimi kanıtladım, şimdi hedefim tekrar Bundesliga. Başladığım yerde yeniden oynamak isterim."
-Schalke'den teklif gelirse, gider misin? Yasin Öztekin: "Evet, tabii ki. Onlar da Bundesliga'da oynuyor."

KAYNAK - Özel Röportaj - Revier Sport

Ne anlatiyor ya sanki yillardir Bundesliga'da oynamis. Alt üstü 3. lig oynadi capsiz, gelmis Ronaldo gibi trip yapiyor.

:D :D

Eminim ki Klopp demiştir bunu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yasin Öztekin: "Jürgen Klopp, kamplarda ve idmanlarda bazen bana şimdiye kadar gördüğüm en iyi hücum oyuncususun derdi.
Yasin Öztekin: "Bu beni hep motive etti ama Klopp bana hiç şans tanımadı.

Böyle mallar zaten anca bizi bulur :ref:

Sent from my iPhone using Tapatalk

geçen sene cimbombomu şampiyon yapan oyuncuların başında gelen futbolcu

Roma'li Salah'in bir degisigi. Depar gorunumlu kaos kosusuyla ekmegini futboldan kazaniyor.

Yeteneksiz, beyinsiz.

Gecen sene icin minnettariz ama artik olmuyor
Elimizdeki en iyi kanat olmasi kulübün rezilligi, Yasin'in degil

Geri
Üst Alt