lan hala sekerek gelen topu kontrol ederken topu 2 metre daha yukarı kaldıran adam mı kalsın diyorsunuz .d
yedek belki.

Yerine kimler dursun? Takımda Poldi ve Sinan başka hangi kanat oyuncularımız var? Vasat üstü, idare edecek seviyede Yasin. Daha iyisini bulana kadar gitsin yea demek saçma.

Rotasyonda iş yapar

Yerine kimler dursun? Takımda Poldi ve Sinan başka hangi kanat oyuncularımız var? Vasat üstü, idare edecek seviyede Yasin. Daha iyisini bulana kadar gitsin yea demek saçma.

Rotasyonda iş yapar
yasinden iyisini her türlü bulursun doğru dürüst başkan olsa. son 15 dklık topçu anca
bu takımda toplasan 5 adam kalması gerek zaten normalde. ama herkesi yollayamayacağın için önce kazmalara yol vericen.

Boşuna demiyorum takımdaki açık ara en beyinsiz futbolcu Yasin diye.

Ya şu açıklaması ne zaman aklıma gelse gülüyorum. "Klopp antrenmanlarda benimle hep konuşurdu, çok beğendiğini söylerdi. Ama nedense hiç oynatmadı"

Oynatmaz tabi senin gibi zekası düşük bir kütüğü. Maksimum yedek olacak adamı ilk 11 oynatıyoruz. Bu takıma adam akıllı oyuncu almayanların Allah belasını versin.

Böyle gerizekalı topçuların nazlarını çekiyoruz. Birde unutmadan ulan sen daha sağ ayağınla adam akıllı şut çekemezken hangi güvene dayanarak sol ayakla topa vuruyorsun.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

golü bunun yüzünden yedik ayrıca net pasları ve golleri atamadı ya da atmadı

Luton Shelton gibi topçu olmayan beynini de hızına vermişler tek yaptığı yardırmak

Podolski ne kadar haklı valla , ulen adama pas ver bitirsin işte.

Bencillik çok zordur bu hayatta.

pirince giderken eldeki bulgurdan olmak denir yaptığına
gol atınca taraftarın desteğini alıp parasını katlama derdindedir büyük ihtimal.
bu yasa kadar beyin çalısmayan adamdan su saatten sonra da bişey olmaz. Derhal gönderilsin. oynadığının 3 katı para isteyen adamdan hayır falan gelmez. Ne kadar toparlansa da 2 mac iyi oynadığında gene zam isteyecek.
biri de sormuyor herhal sen aldığın paranın hakkını veriyor musun da zam istiyosun diye?

Maçı kazansak avrupa kupalarına katılım yolunda önemli adım atacaz, ama bu bencil yüzünden alamadık 3 puanı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rotasyonda iş yapar
Yetenek olarak rotasyon oyuncusu olabilir ama bu kötü niyetiyle asla. Adam zam koparacağım diye bencillik üstüne bencillik yapıyor, zam için bunu yapan adam ilerde "yedek oturuyorum" diye rotasyonda kullanıldığı maçlarda ya direk kötü oynar, ya da yine "göze gireceğim" diye bencillğin sınırlarını aşar. Biz bu adama muhtaç değiliz, bu adam bize muhtaç. Bunun kafasına sokulması lazım.

yasin iyidir bireysel anlamda en yetenekli yerli takımdaki biraz disipline edilsin çok fayda sağlarız.

Kanatlar Yasin-Sinan, forvet Poldi olsun sezon sonuna kadar

digerleri (Olcan, Sabri) Yasin den daha kötü

Geri
Üst Alt