Deplasman maclarinda Nando ve Tolgadan sonra yazacagim ilk oyuncu olur

yasin-%23U00f6ztekin.jpg

Deplasman maclarinda Nando ve Tolgadan sonra yazacagim ilk oyuncu olur
Dediğim gibi Yasin uzun vadeli çözüm değil ama katkı veriyor yani skor olarak da sana. Bundan sezon boyunca faydalanmak lazım tabi ki.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

İyi yedek.

Oyun zekasi düşük ama çalışma yeteneği yüksek, çalışkan birisi.

Bize sağ açık lazım kaliteli olandan. Bruma gibi. Biraz daha hazır olmuş ve olgun birisini bulalım avrupa'dan. İlaki Büyükşehir yıldız da olmasına gerek yok

Bruma gibi bi adam daha alırsan işler çok karışır.Olmuyor işte öyle.Tamam Yasin Bruma kadar yetenekli değil ama geri gelmesi defans anlayışı bakımından daha iyi Bruma'dan.Ve yine de top ezmiyor o kadar.

Josue denen kadın kılıklıdan iyidir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkes Yasin'in kendi standartlarına göre iyi veya vasat diyebileceğimiz oynadığı günlerde bile asıp kesiyordu. Dün akşam ne olduysa artık herkes 11'e yazar olmuş, komik.

Klasik GSC üyeleri

Adam oynadığı maçlarda asılıp kesilir 1 maç kaybedildi mi, aslında bu oynamalı der :D

Sabri ve Yasin'de bunu görüyoruz. Yarın Selçuk kesilsin kim oynarsa oynasın ilk maçında puan kaybedersek Selçuk daha iyi ya o oynasın derler

Nesi beğeniliyor anlamıyorum. Baya vasat bir oyuncu. Bizim kadronun vasatlığını ortaya koyuyor bu.

Aslında Yasinciler çıkıp gelmiş diyenciler klasikleşmeye başladılar.Biz Yasin'i hep beğeniyorduk sadece dünkü maçta oynamadı diye kararımız değişmedi.Yasin oynamayacaksa yerine defansif yönü de kuvvetli bi açık almamız lazım.Sinan,Josue falan oynatırsan arka tarafın ve ön taraf kopuk kopuk oynar.Ayrıca kanatlardan da tehlike yaşarsın.Yasin yerine Cuadroda Valencia gibi bi adam gelmeli.Bruma gibi bir adam daha alırsak o kanada sıkıntı yaşarız

heralde beni kanser etme potansiyeline sahip oyunculardan birisidir kendisi futbol oynarken beynini evde bırakıyor eminim

Tamam şu maç ayar maçı değil ama ilk 11 başlamalı.Özellikle orta tarafta oynayan oyuncuların verimliliği daha çok artıyor Yasin oynayınca.Daha önce dediğim gibi Di Maria'nın Türk versiyonu yorum olarak aynı yorumlar yapılıyor.İkisine de beyinsiz deniliyor komik bir şekilde.Kaldı ki futbol altyapısını BvB gibi bir altyapıdan alan adam beyinsiz falan olamaz.Oradan altyapı eğitimi alıp beyinsiz olabilecek adam bile Türkiye'de eğitim alan beyinlilerden daha iyidir :asd22: Kuramadım cümleyi neyse

Sinandan iyi değil ama sinandan formda.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerli olduğu için 100 gol atsa da beğenilmez.Geldiğinden beri tek istikrarlı fotbolcumuz hücum anlamında.

Yabancı seviciler yine eleştirecek ama kendisi takımın en iyisi suan

Kucuk maclarin buyuk topcusu asla ilk 11 seviyesinde degil ama elimizde brumadan sonraki en iyi kanat oyuncusu.Sinan kendi aptalligina yansin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt