Yürü ancak gidersin yasin. Af maf yok. Devre arasında yerine daha iyisini buluruz Fransa ikinci liginden

Senin Olcana ne oldu ya hiç sesi soluğu çıkmıyor. Adam takımsız ortada kaldı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Solbek lionel sakatlanınca da yaz bu mesajı. Olcan takır takır oynuyordu golunü de atıyordu,yedek kalması td lerin keyfi tutumu.varmı hazır yedek solbekin?

Solbek lionel sakatlanınca da yaz bu mesajı. Olcan takır takır oynuyordu golunü de atıyordu,yedek kalması td lerin keyfi tutumu.varmı hazır yedek solbekin?
Herhalde sadece sana göre takır takır oynuyordu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bunun adi dansözlüktür beyler

Tükürdügünü yalayan dombiliye haddini bildirmeye devam

Son düzenleme:
Kesinlikle birdaha ilk 18'e dahi alınmamalıdır..Galatasaray formasını yere atmak şerefsizliktir.Kısa ve net..

Ben sampiyon oldugumuz ve Yasin'in son maclar ciddi katkisi oldugu sezondan sonra bu cocugun Galatasaray adina büyük tehlike olacagini yazmistim bu konuya.

Nasil tehlike? Bu tip vasat ve yeteneksiz oyuncular orta acarak, topa vurmasini bilmeden sansa bala gol atarsa, g.tleri hemen kalkar. Iste ve o goller ile de sampiyon olursan, iyice b.ku yedin demektir.

Adam nerden geldigini unuttu. Türkiye'den bir kulüp almasa, Dortmund 3 takiminda köy takimlarina karsi oynayacakti.

Adamin tavirlarina bakinca bu net anlasiliyordu zaten. Bu yüzden öyle yorumda bulunmustum.

Cok yeteneksiz, her atagin icine eden bir oyuncu. Cekip gitsin.

Maaslarini odemedigin adamlar'a hangi yuzlu para cezasi vericeksin zaten?

Kadro disi kalmamaliydi, Yasin takima daima katki saglayan / saglamaya calisan birisi.

Şu adamın kadro dışı kalması hem saçmalık, hem de büyük bir haksızlık. Yasin'in tek suçu gariban olması. Selçuk, Sneijder veya bir başkası olsa biraz sıkardı kadro dışı bırakmak. Vur kafasına, al ekmeğini.

Geri
Üst Alt