[FONT=&quot]Yasin Öztekin: "Bana yapılan hareket %100 penaltıydı. Herkes konuşuyor 'Yasin kendini kolay atıyor' diye, bence verilmemesinin sebebi bu söylentiler. %100 penaltı ama sıkıntı yok, 3 puanı aldık. Vermeseler de 3 puanı alacağız her maçta."[/FONT]

Kafa vurusu derslikti.İlk defa sinirlendirmeden bir mac bitirmis olabilir. :D Skor katkisini dis saha maclarina yaymayi basarirsa kafi.

Yasin Öztekin: "Bana yapılan hareket %100 penaltıydı. Herkes konuşuyor 'Yasin kendini kolay atıyor' diye, bence verilmemesinin sebebi bu söylentiler. %100 penaltı ama sıkıntı yok, 3 puanı aldık. Vermeseler de 3 puanı alacağız her maçta."

Yalancı Çoban hikayesini anlatsınlar şu arkadaşa. Bu kadar kolay kendini atarsa hakemler de ön yargı gösterirler.

Garryden cok ıyı bı topcu fatih hoca artık yasini oynatır

Bi Ronaldosun bi Yigit Gokoglan

Verstuurd vanaf mijn LG-H930 met Tapatalk

Türk Futbol tarihinin Semih Şentürk ile beraber en kısmetli adamıdır kendisi, her gol pozisyonunda vardır. Top mutlaka çeker, önünde kalır. Hayır şans demek istemiyorum duracağı yeri iyi biliyordur mutlaka yoksa bukadar tesadüf olamaz

2 sene ya ayni paraya ya da daha az paraya uzatalim bence bu herifle. cokta begenmiyorum ama bu sezon hep girdiginde iyi isler yapti bence, gayet guzel bir sub.

Gercekten cok güzel gol atti. Tam golcü vurusu oldu.

10 defa denese 9 defa kaleyi bile tutturamaz muhtemelen. Bu Yasin cok garip bir adam gercekten, düzenli oynadi mi insani deli ediyor ama ara sira oynadi mi faydali olabiliyor zaman zaman.

Golü cidden güzeldi, golü dışında da gayet iyi oynadı. Basit bir kanat oyuncusu gibi oynayınca katkı veriyor, ekstra işlere girince saçmalıyor. Şampiyonluk yolunda önemli bir rotasyon futbolcusu olacak.

Sezonun ilk yarısında beni en çok şaşırtan-olumlu anlamda- oyuncuydu kendisi.Ne zaman görev verildiyse bir şeyler yapmaya çalıştı.

Kötü sezonlarda bile ayakta kalan ender oyuncularimizdan birisiydi Yasin

Genel Anlamda bencillik disinda her takimda bulunmasi gereken bir yedek oyuncu bana göre,bu sezon daha fazla süre almasi gerekirdi

DR4AwYmXkAART01.jpg

Terimin vazgeçilmezi olursa şaşırmam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt