hiç sevmiyorum, hiç de beğenmiyorum kendisini. İlk sezonunda biraz iyi oynayınca Ronaldo ile kendini kıyaslayacak kadar egoluydu.

Terim'İn kendisiyle sözleşme uzatacağına eminim ama umarım beni yanıltır ve uzatmaz. Altyapıda oynayan birini izlerim daha iyi.

ikinci yarı oyuna girip anca 25-30 dakika oynayacak bir oyuncu!

Şampiyon olduğumuz sezondan sonra sahada sen değil egon oynuyordu ama genede takım oyuncusu Yasin olarak dönmen güzel oldu. Çabalıyorsun , deniyorsun , takıma çalışıyorsun. Böyle devam , istatistik olmasa da saha da zarardan çok yararın var şuan

pek bi şey oynamadı ama yine de golde payı var

sonradan girse daha iyi olur tabi de feghoulinin kanat oynayacak hali yok

Skora etkisi mutlaka oluyor ama kendisini ne karakter olarak nede kalite olarak bize uygun bulmuyorum kendi görüşüm

İlk goldeki katkısı haricinde koca bir hiç. Rezil oynadı, 90 dk sahada kalmasına inanamadım. Lato'nun ırzına geçtiler. Bunda Lato'nun yetersizliği kadar Yasin'in yardım etmemesinin de payı büyük. Kadrodan kesilme vakti geldi. Daha önce de demiştim, sürekli 11'de oynayınca sapıtan bir oyuncu. Biraz yedek kalmasında yarar var.

Her zaman ki gibi yine rezaletti.
Hele birde rakip oyuncular bundan top kapınca rakibi eliyle itmesi çok iğrenç duruyor.
Bize yakışmıyor.

Umarım sözleşmesini uzatma hatasına düşmeyiz.

Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.

Burakın kanat Versionu demiştim geçen.
Tekrarlamakda fayda var. Skore bir şekilde katkı veriyor ama takım oyununa zarar resmen

DU0UM3iW4AUrr1C

Tam Bundesliga 2 topcusu. Lakin bizde oynamasi kaderin cilvesi

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

babel bunu üçe katlar 2 ile çarpar
erenle birlikte son derece yetersiz bir görüntü verdiler

bu herif formsuzken çekilmiyor Hoca çok yüz verdi.

Yemin ediyorum 1 gram akıl yok Yasin 'de 1 maç iyi oynasa taraftar hemen gaza geliyor ama geri kalan 4-5 maçta top tepmekten başka bir iş yapmaz Yasin

Umarım sene sonunda sözleşme yenilenmez ve yollarımızı ayırırız ...

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Belhanda ve Yasin

Bunlardan biri banko oynayacak dunyanin en zor sorusu çünkü ikiside zarar

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vallaha gamsız Sinan oynasın , Selçuk 10 numara oynasın sesimi çıkarmam artık şu ikiliyi görmek istemiyorum reis ...

Bunun artisligini cekmeye gerek yok.Sinan veya Belhanda oynamali bunu yerine.

Ya arkadaş topla dribbling yaparken niye kafanı kaldırıp rakibin aldıgı pozisyona bakmıyosun. Kafayı yere indiriyon bodoslama koşuyosun sonra top kaybı.

Geri
Üst Alt