70. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban!

Can BÜYÜK benim şarkiya puan vermemişsin. Ben sana 12 vermişim. Senin yüzünden 2. olmuşum:mad:

@Can BÜYÜK benim şarkiya puan vermemişsin. Ben sana 12 vermişim. Senin yüzünden 2. olmuşum:mad:

Ne yapayim kanka sende gavur sarkiyla katilmissin. Ben sözlerini anlamadigim sarkiya puan vermiyorum bir kac istisna disinda :D

Bak Ingilizce,Almanca,Ispanyolca ve Türkce sarkiyla katildin mi benden puan alma sansin daha yüksek olur :) Fransizcayi falan unut.

Ne yapayim kanka sende gavur sarkiyla katilmissin. Ben sözlerini anlamadigim sarkiya puan vermiyorum bir kac istisna disinda :D

Bak Ingilizce,Almanca,Ispanyolca ve Türkce sarkiyla katildin mi benden puan alma sansin daha yüksek olur :) Fransizcayi falan unut.

Git çeviri yap birader. İspanyolcayi ne ara ögrendin. Dili dile mi degdirdin:oley:

Git çeviri yap birader. İspanyolcayi ne ara ögrendin. Dili dile mi degdirdin:oley:

Yok daha Ispanyolla isim olmadi, kismet artik bir gün bakariz :red:

Ögrendim oglum. Lise'de son 3 sene Ispanyolca dersi vardi. Pek basarili degildim ama duydugumu anlayacak derdimi anlatacak kadar biliyorum Iste :asd:

Can BÜYÜK Sen alaman çikolatasi yiyorsun belli.:D

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt