70. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban!

Peynirden çok anlamam ama bildiğim kadarıyla rokfor ve blue cheese farklı peynirler.

Cabarnet Sauvignon ile içiyorsan eğer ne şarabın tadını alırsın ne peynirin.

Şarap eğer tatlı ise peynirle iyi gittiği söylenir aslında ama damak zevki bu tabi. Sen de yok belli :D
Auvvv çok sert :asd22:

Peynirden çok anlamam ama bildiğim kadarıyla rokfor ve blue cheese farklı peynirler.

Cabarnet Sauvignon ile içiyorsan eğer ne şarabın tadını alırsın ne peynirin.

Şarap eğer tatlı ise peynirle iyi gittiği söylenir aslında ama damak zevki bu tabi. Sen de yok belli :D

Ciddi hayal kırıklığına uğradım abi... Derin zevklerin var sanıyordum yanılmışım :D

Beyaz şarap-rokfor peyniri gayet tercih edilen bir şeydir halbuki.... Üzücü...

Bizim çocuklar yine kapak yapmış. Tebrik ederim kendilerini. Şikepati mırnav çetesinin organizasyonu iyice çöktü.

Aramıza yeni katılan yoldaşımıza da hoş geldin diyorum. Komodinler ve Mırnavlar bu sektörde kimin sözünün geçtiğini anladılar ama iş işten çoktan geçti.

https://www.youtube.com/watch?v=ubcdT3hAIJI
@Erman Türker ''Yavuz Çetin'' olayına girmek istemiyorum. Zira sin kaf'lı cümleler kumpanyası düzenlemeye gerek yok kardeşim :D

@Mehmet Arslaner seni de ''Fidel''e havale ediyorum. Rokfor peyniri, şarap yap. Lokum ile puroya laf et. Allah ıslah etsin ne diyeyim. :D

Bizim çocuklar yine kapak yapmış. Tebrik ederim kendilerini. Şikepati mırnav çetesinin organizasyonu iyice çöktü.

Aramıza yeni katılan yoldaşımıza da hoş geldin diyorum. Komodinler ve Mırnavlar bu sektörde kimin sözünün geçtiğini anladılar ama iş işten çoktan geçti.

https://www.youtube.com/watch?v=ubcdT3hAIJI
@Erman Türker ''Yavuz Çetin'' olayına girmek istemiyorum. Zira sin kaf'lı cümleler kumpanyası düzenlemeye gerek yok kardeşim :D

@Mehmet Arslaner seni de ''Fidel''e havale ediyorum. Rokfor peyniri, şarap yap. Lokum ile puroya laf et. Allah ıslah etsin ne diyeyim. :D

O yörenin purosu ve sağlık sistemi hakkında bir kaç adet sorum olacak, cevap verebileceğin bir zaman'da ''haydi sor sor'' demen yeterli :D

Son düzenleme:
ulan sarkimi dinledinizmi ha

Saat gec oldu baskan erken olsaydi olurdu.

Lan ben dediğimde daha 8'di saat. :D

Cevabı 2 saat sonra veriyon sonra geç diyorsun.

Kanada da gün ağarmadı be daha. :D

Burada da 10 bile değil. Sal sen mübarek, elini korkak alıştırma. :D

Şu da bir gerçek ki söylemeden geçemeyeceğim. Millet'de müzik kulağı diye bir şey yok. :) Sıralamadan bağımsız söylüyorum.

2 dakikada 24 dolar emin ol

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt