70. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban!

Yarın bir daha yaparsın, affederiz :D :D

Yanlışı tüm puanlar gelince programa girmediğimden oldu. Ben yarışma sırasında tek tek programa girer oyle açıklama yaparım diye düşünmüştüm ama hata yaptım. Aslında sonuçlar gelince programa girip görüntüleri alsaydım hem bu kadar yavaş olmazdım hemde hata yapmazdım ama en başında yanlış yaptım. Neden olmasın:) ama bu sefer düzenlediğim yarışmaya çok kişi katılmayabilir.

Loreena'nın en baba şarkılarından biriyle katılıp 20. falan olmuştum bu yarışma hakikaten enteresan. Milletin sağı solu belli olmuyor :asd22:

Aynen ben de 15. mi ne olmuştum Loreena ile :D

vaaay şampiyonluk gelmiş :oley:

ilk katıldığım yarışmalarda kelt müzikleriyle yaşadığım hüsranlardan sonra 67. eurovisionda vangelis-conquest of paradise ile 2. olmuştum. yükselen grafiğimizi devam ettirip loreena abla ile şampiyonluk yaşadık :hat:

Evet eurovisionun yükselen prensi olarak lobilerden teklif bekliyorum :P

Tabloyu düzelttim yanlış var mı?

Yanlışı tüm puanlar gelince programa girmediğimden oldu. Ben yarışma sırasında tek tek programa girer oyle açıklama yaparım diye düşünmüştüm ama hata yaptım. Aslında sonuçlar gelince programa girip görüntüleri alsaydım hem bu kadar yavaş olmazdım hemde hata yapmazdım ama en başında yanlış yaptım. Neden olmasın:) ama bu sefer düzenlediğim yarışmaya çok kişi katılmayabilir.

Ben sana başka bir formül anlatırım, sen düzenle de :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
vaaay şampiyonluk gelmiş :oley:

ilk katıldığım yarışmalarda kelt müzikleriyle yaşadığım hüsranlardan sonra 67. eurovisionda vangelis-conquest of paradise ile 2. olmuştum. yükselen grafiğimizi devam ettirip loreena abla ile şampiyonluk yaşadık :hat:

Evet eurovisionun yükselen prensi olarak lobilerden teklif bekliyorum :P

Lobi ve lobicikler var :D

Hak lobisi Kedi Lobisidir. Bekleriz :D

Bomba gibi şarkılarım harcanıyo, bundan sonraki yarışmaya kendi adıma yepyeni bir konsept ile katılacağım. Beklemede kalınız :H

Yeni yarışma için arayı çok fazla uzatmayalım. Eski günlere dönelim.

Seninki yine iyi, ben son tablonun resmini kaybetmiştim; hesap yaptığım excel sayfasını paylaşmıştım karışık bir şekilde...

Bununla da yetinmeyip şarkısının linkini değiştirmek isteyen bir yarışmacının kim olduğunu ifşa etmiştim yanlışlıkla. :D

Bu konularda Tuncay'ın ilk yarışma düzenlediği zamanlar efsanedir; şampiyonun kim olduğunu belirlemek için bütün GSC seferber oluyordu :D Ama alıştıktan sonra çok seri yarışma düzenlemeye başladı, 3 günde 2 yarışma düzenlediği bile oldu.

eywallah kardeş. önemli olan playlistinize şarkı ekleyebilmek :hat:

Tarzı olan bir kardeşe benziyorsun.

Tarzı olana hakkını veren lobi Bal Porsuklarıdır.

Yeni yetenekleri bünyemize katarak daha da parlatmak, alt yapımızdan çıkardığımız isimleri yıldız yapmak misyonumuzdur.

Aramıza bekleriz. Kedi lobisinde gölgede kalmak mı? Yoksa porsuk zırhında metal-ametal demeden savaşmak mı?

sandigimdan cok fazla puan aldim :D ben 0 düsünürken 39 puan almisim . BU GURUR HEPIMIZIN

Yeni yetenekleri bünyemize katarak daha da parlatmak, alt yapımızdan çıkardığımız isimleri yıldız yapmak misyonumuzdur.

Aramıza bekleriz. Kedi lobisinde gölgede kalmak mı? Yoksa porsuk zırhında metal-ametal demeden savaşmak mı?
Ömer Çoban sen bu pörsüklere bakma, onlar Loreena falan da sevmezler zaten. Sana hangi lobinin, kimlerin yüksek puan verdiğine bakarak kolaylıkla Kedi Lobisine imza atabilirsin :D

Seninki yine iyi, ben son tablonun resmini kaybetmiştim; hesap yaptığım excel sayfasını paylaşmıştım karışık bir şekilde...

Bununla da yetinmeyip şarkısının linkini değiştirmek isteyen bir yarışmacının kim olduğunu ifşa etmiştim yanlışlıkla. :D

Bu konularda Tuncay'ın ilk yarışma düzenlediği zamanlar efsanedir; şampiyonun kim olduğunu belirlemek için bütün GSC seferber oluyordu :D Ama alıştıktan sonra çok seri yarışma düzenlemeye başladı, 3 günde 2 yarışma düzenlediği bile oldu.

Sağolsun çoğu kişi destek ve yardımcı oldu. Hatalarımızı kapattı:hat:

Hata yapmayım diye defalarca kontrol etmeme rağmen yine acemiliğimizi bir yerde gösterdik. Dediğiniz gibi alışa alışa tecrübesizliği üzerimizden atacağız:)

@Ömer Çoban sen bu pörsüklere bakma, onlar Loreena falan da sevmezler zaten. Sana hangi lobinin, kimlerin yüksek puan verdiğine bakarak kolaylıkla Kedi Lobisine imza atabilirsin :D

10 puanım orada duruyor kapı gibi ağabey. :D

Algı operasyonları yapmayalım lütfen.

Biz sizin yerinize de yaparız onu da. :D

Katıldığım 4 yarışmada gördüğüm kadarıyla tarzımız birbirine benziyor. Eimarr Quinn - The voice ile katılıp hüsran yaşadığım yarışmada senden 10 veya 12 puan almıştım heralde

Bal porsukları eurovision'un brezilyası diyebilir miyiz?:oley:

Geri
Üst Alt