- 30 Mayıs 2011
- 22.008
- 1.175
- 1.503
Kardeşim sen biraz önce Arda ağabey'in mesajına mı yazdın bu cevabı yoksa bana mı öyle geldi![]()
![]()
Erman abi mesaj düzenleme yetkisini verdiklerinden beri sürekli cevapla yerine mesaj düzenlemeye tıklıyorum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim sen biraz önce Arda ağabey'in mesajına mı yazdın bu cevabı yoksa bana mı öyle geldi![]()
![]()
BPL Eurovision'un Galatasaray'ıdır dersek daha doğru bir tespit yapmış oluruzBal porsukları eurovision'un brezilyası diyebilir miyiz?ley:
bende aynini dusunuyordum
Katıldığım 4 yarışmada gördüğüm kadarıyla tarzımız birbirine benziyor. Eimarr Quinn - The voice ile katılıp hüsran yaşadığım yarışmada senden 10 veya 12 puan almıştım heralde
Bal porsukları eurovision'un brezilyası diyebilir miyiz?ley:
BPL Eurovision'un Galatasaray'ıdır dersek daha doğru bir tespit yapmış oluruzŞikebahçesi kim onu da sen tahmin ediver
![]()
İngilizler gibi toplu halde oynuyoruz, ama Brezilya gibi de başarılıyız.
Hem zevk veren, göze ve kulağa hoş gelen müzik hem de başarı sunuyoruz.
Kelt müzik hayranı bir üye olarak aramıza hoş geldin demek isteriz eğer
![]()
Bu eli geri çevirmezsen.
(Ulan ne konuştum be Messi bile olsa gelir şundan sonra )![]()
@Ömer Çoban bu mesajdan da gayet net bir biçimde anlayacağın üzere ESC'nin şikebahçesi net KL'dirESC' nin Galatasaray' ı Kedi Lobisidir, en çok şampiyonluğa sahip olmasından ötürü![]()
@Ömer Çoban bu mesajdan da gayet net bir biçimde anlayacağın üzere ESC'nin şikebahçesi net KL'dirSadece şikebahçe vahdettin dönemi şampiyonlukları saydırmaya çalışıyor biliyorsun ki
Şeytan ayrıntı da gizlidir :asd22:
İmzamız Porsuklara Hayırlı olsun
![]()
Hayırlara vesile olsunİmzamız Porsuklara Hayırlı olsun
![]()
@Ömer Çoban
BPL'ye katılmanı tavsiye etmem adamların çoğu yarışmaya katılmıyor, biri lokum derdine düşmüş diğeri 351356136 km uzakta puro içme derdine düşmüş, Erman ve Alpay ayakta tutmaya çalışıyor.
Kedi lobisi'ne hiç bulaşma derim, çok fena bir liderleri var; şampiyon olursa başarıyı sahiplenir, sen şampiyon olursan başarı senin değil, lobinin başarısı olur. İşler yolunda gitmiyorsa ''like i give fuck'' demek suretiyle rokfor peyniri eşliğinde şarabını yudumlar, sonra havuzuna atlar bakar keyfine...
Uzun lafın kısası şu an tek gerçek lobi komodo ejderleridir, bekleriz...
Rokfor peyniriyle şarap mı içilir lanAğzının tadını hiç bilmiyorsun sen de ha
![]()
Ömer Çoban
BPL'ye katılmanı tavsiye etmem adamların çoğu yarışmaya katılmıyor, biri lokum derdine düşmüş diğeri 351356136 km uzakta puro içme derdine düşmüş, Erman ve Alpay ayakta tutmaya çalışıyor.
Kedi lobisi'ne hiç bulaşma derim, çok fena bir liderleri var; şampiyon olursa başarıyı sahiplenir, sen şampiyon olursan başarı senin değil, lobinin başarısı olur. İşler yolunda gitmiyorsa ''like i give fuck'' demek suretiyle rokfor peyniri eşliğinde şarabını yudumlar, sonra havuzuna atlar bakar keyfine...
Uzun lafın kısası şu an tek gerçek lobi komodo ejderleridir, bekleriz...
Blue cheese ile gayet içilir, sen ne ile içiyorsun abi ?
Blue cheese rokforun bir çeşidi değil mi ?
Ben blue cheese ve adını unuttuğum kavun gibi olan peynirle içiyorum.