71. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist Ilk Mesajda !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarına sarkmayacak dimi,bugün şarkıları atıp playlist paylaşıldıktan 1 saat sonra puanları gönderip sonuçları açıklamaya başlanabilir

o 1 saat en erken gönderilme zamanı :D zaten 24 şarkı en az 3er dakika olsa ortalama 72 dakika eder.

muhtemelen yarın akşama kadar puanlar gönderilir yarın akşam açıklanır sonuçlar

o 1 saat en erken gönderilme zamanı :D zaten 24 şarkı en az 3er dakika olsa ortalama 72 dakika eder.

muhtemelen yarın akşama kadar puanlar gönderilir yarın akşam açıklanır sonuçlar

çok uzun sürüyo keşke daha erken yapılıp bu saatlerde sonuçlar açıklanmaya başlanabilirdi

yapıcak bişey yok şarkıyı puanı gönderip yarını bekliyicez

Tuncay Tum yanlış PM başkan. Diğeri olacak. Özel'den adını da yazdım şarkının. :)

Sayımız az, başarımız çok. Kuru kalabalık değiliz çok şükür. Adımızın hakkını veriyoruz. Siz, Çin ordusu gibisiniz de ne oluyor ? Haliniz ahvaliniz ortada :D

Öyle mi ? Kalabalık olduğumuzu bilmiyordum, ben sadece güray ve aslan'ı tanıyorum. :D

Şu an yanında meze olarak ne var ? Manasız şekilde merak ettim.

Öyle mi ? Kalabalık olduğumuzu bilmiyordum, ben sadece güray ve aslan'ı tanıyorum. :D

Şu an yanında meze olarak ne var ? Manasız şekilde merak ettim.

Haydari, acılı ezme ve pancar turşusu var.

Malum takip edemiyorum son zamanlarda, bir ara komodinin kapısını açık unutmuştunuz, her geleni alıyordunuz lobiye, demek mırmırlar yine adam çaldı sizden :D

Son düzenleme:
Haydari, acılı ezme ve pancar turşusu var.

Afiyet olsun.

Senin gibi bir rakı kompetanına akıl vermek gibi olmasın, zaten biliyorsundur muhtemelen, rakı bence en güzel şununla gidiyor;

Sert ekşi yeşil elmaları küp küp doğruyoruz, üzerine bitter limonu boca ediyoruz( Yaklaşık olarak 3-4 adet) sonra üzerine bir tatlı kaşığı toz şeker döküp karıştıyoruz. Bence muhteşem oluyor, lakin bir sıkıntısı var o da ayarın kaçması :D Bir bakıyorsun şişe bitmiş.

Suanda listeyi yapiyorum beyler, herkesin mesajina cevap verecem. :)

Afiyet olsun.

Senin gibi bir rakı kompetanına akıl vermek gibi olmasın, zaten biliyorsundur muhtemelen, rakı bence en güzel şununla gidiyor;

Sert ekşi yeşil elmaları küp küp doğruyoruz, üzerine bitter limonu boca ediyoruz( Yaklaşık olarak 3-4 adet) sonra üzerine bir tatlı kaşığı toz şeker döküp karıştıyoruz. Bence muhteşem oluyor, lakin bir sıkıntısı var o da ayarın kaçması :D Bir bakıyorsun şişe bitmiş.

O durumda ilk şişenin bitişini takiben hazır olacak şekilde güzel bir çay demlemek lazım. Tavşan kanı bir yada iki bardak çay içtiğinde, arkasından misler gibi devam ediyorsun. Ayar sorunu yaşatmıyor :D

nöbete yarışma linkini atsanıza bir kişi daha bulalım

yer var mi

Daha simdi yolladim mesaji, ne ara "Sarki OK" yazdin Tuncay Tum.

Müneccin misin sen oglum :D

Tuncay Playlisti şimdi mi yoksa gün içersinde mi yayınlayacaksın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt