- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Teşekkür ederim abim. Mümkünse ilk üç porsuklar'dan oluşsun. Malum kürsü işgal etmeyince rahat edemiyoruz![]()
Toplasan 3 kişi falansınız zaten, fazla iddialı gördüm seni.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim abim. Mümkünse ilk üç porsuklar'dan oluşsun. Malum kürsü işgal etmeyince rahat edemiyoruz![]()
yarına sarkmayacak dimi,bugün şarkıları atıp playlist paylaşıldıktan 1 saat sonra puanları gönderip sonuçları açıklamaya başlanabilir
o 1 saat en erken gönderilme zamanızaten 24 şarkı en az 3er dakika olsa ortalama 72 dakika eder.
muhtemelen yarın akşama kadar puanlar gönderilir yarın akşam açıklanır sonuçlar
Toplasan 3 kişi falansınız zaten, fazla iddialı gördüm seni.
Sayımız az, başarımız çok. Kuru kalabalık değiliz çok şükür. Adımızın hakkını veriyoruz. Siz, Çin ordusu gibisiniz de ne oluyor ? Haliniz ahvaliniz ortada![]()
Öyle mi ? Kalabalık olduğumuzu bilmiyordum, ben sadece güray ve aslan'ı tanıyorum.
Şu an yanında meze olarak ne var ? Manasız şekilde merak ettim.
Haydari, acılı ezme ve pancar turşusu var.
Suanda listeyi yapiyorum beyler, herkesin mesajina cevap verecem.![]()
Afiyet olsun.
Senin gibi bir rakı kompetanına akıl vermek gibi olmasın, zaten biliyorsundur muhtemelen, rakı bence en güzel şununla gidiyor;
Sert ekşi yeşil elmaları küp küp doğruyoruz, üzerine bitter limonu boca ediyoruz( Yaklaşık olarak 3-4 adet) sonra üzerine bir tatlı kaşığı toz şeker döküp karıştıyoruz. Bence muhteşem oluyor, lakin bir sıkıntısı var o da ayarın kaçmasıBir bakıyorsun şişe bitmiş.
yer var mi → ↓
![]()