72. Geleneksel Gscimbom Eurovision Şarkı Yarışması [Şampiyon Erman Türker&Alpay Asma]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hırsızın kabahati yok mu ? Sonra kızıyorsunuz XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX oluyor diye (Siyaset yasak) hiç yakıştıramadım abi, herkesten beklerdim ama senden beklemezdim. :D

Gün bugündür Mehmet. "Mühür kimdeyse Süleyman odur". Erman' ın puanlarını 2 şer, 3 er çaktırmadan erit, göm sandığa, al intikamını :D Alnındaki bu kara lekeyi temizle :D

Hata olma ihtimali 0 gönlünüzü ferah tutunuz. :D

- Puanları tersten yollayanlar,

- Bir puanında şarkı ismini, diğer puanında şarkıcı ismini yazanlar,

- Strateji yapayım derken ortama yabancılaşıp kendi şarkısına puan verenler

ve niceleri...

Şimdi onlar düşünsün... :DD

Katılamadım iş yoğunluğu nedeni ile artık bir dahaki sefere bizde aranızda oluruz.

- Puanları tersten yollayanlar,

- Bir puanında şarkı ismini, diğer puanında şarkıcı ismini yazanlar,

- Strateji yapayım derken ortama yabancılaşıp kendi şarkısına puan verenler

ve niceleri...

Şimdi onlar düşünsün... :DD

Aynen öyle... Biliminsanı titizliğiyle çalışıyorum :D

Mehmet ağabey ne şarkıma, ne de puanlamama geri dönüş yapmayarak sevenlerini yasa boğdu.

Kağıdım kalemim bilgisayarım her şey hazır. Bir kulaklık bulsam başlayacağım dinlemeye de, işte. Sanırım şu an bu işi okul ve diğer her şeyden daha ciddiye alıyorum. :D

Son düzenleme:
Hem yarışma istiyorsunuz, hem muhabbetini yapmıyorsunuz, eskiden 70-80 sayfa olurdu bu başlıklar, hey gidi günler, ayıp lan :D

Uzun zamandır Türkçe bir şarkıya puan vermiyordum, özel bir şarkı için kırdım bu sefer.

Şarkı isimlerini ilk mesaja ekler misiniz cepten zor oluyor kopyala-yapıştır.

Son düzenleme:
Ben çok uzun zamandır dinlemediğim muhteşem bir şarkıya bastım 12 puanımı, hatırlatan kimse müteşekkirim :)

Mehmet ağabey ne şarkıma, ne de puanlamama geri dönüş yapmayarak sevenlerini yasa boğdu.

Bana kimse dönmediği bende dönüş yapmadım.

1zd860o.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt