Mehmet Bey yarışma düzenliyor, hamallığını biz yapıyoruz arkadaşEkledim
![]()
Sağolasın abi sayende puanları yollayabildik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet Bey yarışma düzenliyor, hamallığını biz yapıyoruz arkadaşEkledim
![]()
Sağolasın abi sayende puanları yollayabildik![]()
Sağolasın abi sayende puanları yollayabildik![]()
Mehmet' in düzenlediği yarışmada bir de şampiyon olursan efsane olur Erman, porsuksun morsuksun ama geyiği için isterim yani![]()
8 kişi çok8 kişi yollamamış.
Kaç gibi açıklayalım sizce ? 18:30'a kadar süre var puan yollamak için. 20:30 veya 21:00 gibi açıklayalım mı?
Ağabey ben de tam olarak bunun için istiyorum ne yalan diyeyimMehmet' in düzenlediği yarışmada bir de şampiyon olursan efsane olur Erman, porsuksun morsuksun ama geyiği için isterim yani![]()
AhahhahahahhBana taş mı attın sen şimdi ? Bunun bir bedeli var biliyorsun değil mi ?
Bir bakarsın hesaplama programı meme yapar ve doğru hesaplayamaz senin puanları![]()
O giden elektrik elbet gelir kardeşim merak etmeÖyle bir şey olursa açıklayabileceğimi sanmıyorum, zaten elektrikler hiç stabil değil şu günlerdegidebilir yani.
Bana taş mı attın sen şimdi ? Bunun bir bedeli var biliyorsun değil mi ?
Bir bakarsın hesaplama programı meme yapar ve doğru hesaplayamaz senin puanları![]()
Hayrola liderliği mi aldım kardeşim13. tablo fena![]()
Hayrola liderliği mi aldım kardeşim![]()
Ya ben aldım liderliği ya da Arda ağabey14 daha da fena.![]()
Ya ben aldım liderliği ya da Arda ağabeyBu bi çare çırpınışlara başka bir açıklama getiremiyorum ahahahhahahh
![]()
AhahahhahahhKorkunun ecele faydası yok![]()