72. Geleneksel Gscimbom Eurovision Şarkı Yarışması [Şampiyon Erman Türker&Alpay Asma]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağolasın abi sayende puanları yollayabildik :D

Bana taş mı attın sen şimdi ? Bunun bir bedeli var biliyorsun değil mi ?

Bir bakarsın hesaplama programı meme yapar ve doğru hesaplayamaz senin puanları :D

Mehmet' in düzenlediği yarışmada bir de şampiyon olursan efsane olur Erman, porsuksun morsuksun ama geyiği için isterim yani :D

Öyle bir şey olursa açıklayabileceğimi sanmıyorum, zaten elektrikler hiç stabil değil şu günlerde :D gidebilir yani.

8 kişi yollamamış.

Kaç gibi açıklayalım sizce ? 18:30'a kadar süre var puan yollamak için. 20:30 veya 21:00 gibi açıklayalım mı?
8 kişi çok :) Bence puanlarını göndermeyenleri menşınlamaya başla derim kardeşim :D Hatırlatmakta fayda var yoksa sana patlar :D

Mehmet' in düzenlediği yarışmada bir de şampiyon olursan efsane olur Erman, porsuksun morsuksun ama geyiği için isterim yani :D
Ağabey ben de tam olarak bunun için istiyorum ne yalan diyeyim :D Ne çin işkencesi yaparım burada var ya öyle böyle değil :D

Öyle bir şey olursa açıklayabileceğimi sanmıyorum, zaten elektrikler hiç stabil değil şu günlerde :D gidebilir yani.
O giden elektrik elbet gelir kardeşim merak etme :D Bugün açıklayamazsın yarın açıklayamazsın ama en nihayetinde açıklamak zorunda kalırsın :D Yeter ki yarışmacılar benim güzelim şarkıma bonkör davranmış olsunlar gerisini biz hallederiz :asd22:

Son düzenleme:
Bana taş mı attın sen şimdi ? Bunun bir bedeli var biliyorsun değil mi ?

Bir bakarsın hesaplama programı meme yapar ve doğru hesaplayamaz senin puanları :D

Olur mu abi öyle şey. Sen olmasan puanları kime yollayacağız? O cümlede hem Arda abi'ye hem de sana teşekkür var aslında :D

3-5 puan açıktan eklersen de hayır demem yani :asd22:

her yarışmada istikrarlı şekilde 1 tane konser kaydı yunanca ve 1 tane fransızca şarkı var. acaba hep aynı kişiler mi gönderiyor bunları merak ettim :D

Dinleniyor, 18:30'a yetişir. Ortalama bir liste diyebilirim. :)

Valla şarkıları bilmem ama puanlama olarak güzel yarışma olmuş, ne olacağı belli değil.

Benim favorim XXX

Puanlar tamamen gönderilmeden yönlendirme yapmıyoruz.

Mehmet Arslaner.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt