72. Geleneksel Gscimbom Eurovision Şarkı Yarışması [Şampiyon Erman Türker&Alpay Asma]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Arslaner kardeşim nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor :D B. Arda Aycan ağabey ne diyorsun sen bu duruma? :D Bu arada Ozan nerede Ozan? :D Ozan Tokgöz Daha başlamadım tutuyorum kendimi Ozan gelsin öyle çökeceğim Mehmet kardeşime :D

puanlar halis muhlis ha bu arada
herhangi bir faulu yok dinlememe fln gibi
ben olsam islerim daha 10. puan falan aciklanirken yollamistim

İşlenmez artık ama sen yine de yaz bakalım sonuçları nasıl değiştiriyormuş.

puanlarim aciklanirsa baslik degisir

anket yapalim HCnin puanlari islensin mi diye
herkesten helallik alalim basta mehmet olmak uzre

Yemek yedim beyler kusura bakmayın, açıklayayım mı HC'nin puanları ?

Listeye işleyip yayınlıyorum ama tabi resmi sonuç değişmeyecek, sayın Cund oy kullansaydı ne olacaktı diye merakımızı gidermiş olacağız :D

Yok efendim şarkımı çaldı da ben şampiyon olacaktım da bilmem neydi de bla bla bla... :D Yav hayatında kaç şampiyonluk gördün allasen? :D Benim bununla beraber 5 oldu kardeşim :D Senin kaç tane var onu söyle bana sen? :D Al işte Evanescence'in daha az bilinirliği olan başka bir şarkısı ile yine şampiyon oldum yine şampiyon oldum :D Hem de nerede? Kadıköy'de Kadı... :D Porsuklar çifte şampiyonluk ile sapladılar BPL bayrağını... Bu tecrübeden sonra daha da yarışma düzenlemezsin herhalde kardeşim benim Mehmet Arslaner :D :D

Uv3t6jZ-225x300.jpg

Devirdik hamdolsun :asd22:

0.jpg

Son düzenleme:
Tanju kardeşimiz buralarda mı?

Az önce 73.yarışmayı yapacağını söylüyordu bugün olur mu ki :asd22:

Moderatör tarafında düzenlendi:
İlk yarışmamdaki puanımı tekrarladım,sol tablodayım ancak daha yükseklere çıkıp bağımsız şampiyon olmak istiyorum ve sonrada lobilerin tekliflerin değerlendirmek isterim.

Ozan 12 yi bana verdikten sonra şişeyi dikmiş kafaya diyorlar, çarpmış tabi, 2 güne zor kendine gelir :D
Vallahi dediğin doğru galiba ağabey :D Porsuklar çifte şampiyonluk yaşıyor hem de Antik Mehmet'in yarışmasında lakin Ozan beyefendi piyasada yok :D :D

Vallahi dediğin doğru galiba ağabey :D Porsuklar çifte şampiyonluk yaşıyor hem de Antik Mehmet'in yarışmasında lakin Ozan beyefendi piyasada yok :D :D

Pörsük mörsük karıştırma, Antik Mehmet' in saflarına geçerim hemen :D

12. Billy Joel - Uptown Girl
10. Tool - Sober
8. Dick Dale - Miserlou
7. Judas Priest - Hellrider
6. Chili Peppers - Cant Stop
5. Baden Baden - A Tes Cotes
4. Rammstein - Benzin
3. The Drifters - Save the last dance for me
2. Stone Roses - Mersey Paradise
1. Al Andaluz - Morena

:D :D :D

10. Tool - Sober
8. Dick Dale - Miserlou
4. Rammstein - Benzin
1. Al Andaluz - Morena

Yok artık ahahahahahh :D :D :D

Yok efendim şarkımı çaldı da ben şampiyon olacaktım da bilmem neydi de bla bla bla... :D Yav hayatında kaç şampiyonluk gördün allasen? :D Benim bununla beraber 5 oldu kardeşim :D Senin kaç tane var onu söyle bana sen? :D Al işte Evanescence'in daha az bilinirliği olan başka bir şarkısı ile yine şampiyon oldum yine şampiyon oldum :D Hem de nerede? Kadıköy'de Kadı... :D Porsuklar çifte şampiyonluk ile sapladılar BPL bayrağını... Bu tecrübeden sonra daha da yarışma düzenlemezsin herhalde kardeşim benim @Mehmet Arslaner :D :D

Uv3t6jZ-225x300.jpg

Devirdik hamdolsun :asd22:

0.jpg

Ne zındık adamsın yav, hakkını teslim ettik işte hala neyin peşindesin ? :D

Al hayrını gör, sen bir yarışma düzenlesene bişey deneyecem D:

10. Tool - Sober
8. Dick Dale - Miserlou
4. Rammstein - Benzin
1. Al Andaluz - Morena

Yok artık. :D

Manipülasyon var sanki ama biraz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt