72. Geleneksel Gscimbom Eurovision Şarkı Yarışması [Şampiyon Erman Türker&Alpay Asma]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlayamadığım da senin gibi düzenli bir adamın o kaos ortamında ne aradığı ? Doğruyu görüp mırmırlardan kurtuldun sonra kendini kaotik komodine kilitleyip anahtarını da yuttun. İdrak yollarımı tıkadın resmen.

Ruhumuza protestlik işlemiş, güçlünün yanında olamıyorum. Aslında seninde öyle olman lazım ama solculuk parayı bulana kadardır, tabi sende haklısın :D

Kardeşim aklıma gelmişken bugün ortaya çıkan sonuçtan sonra "Para Komodinin Üzerinde" esprisini yapmak istedim lakin ağır kaçabilir diye düşünerek vazgeçtim haberin olsun :D :D

Canis Majoris gibi olduk daha ne yapalım kardeşim :D Rakip lobileri tüm platformlarda tokatlıyoruz hamdolsun :asd22:

İsabet olmuş. :D

Bu yarismayi kazanirsam Cumartesi size yarisma yapacam ona gore degerlendirin sarkilari. :)

Ruhumuza protestlik işlemiş, güçlünün yanında olamıyorum. Aslında seninde öyle olman lazım ama solculuk parayı bulana kadardır, tabi sende haklısın :D
Halkçı masonik bir lobiyiz biz :D Hiçbir sınıflandırmaya sınırlandırmaya gelemeyiz :D Gerektiğinde solcu olur parayı bulduk mu rakının dibine vururuz hamdolsun :D

Biz güçlünün karşısına dikildik. BPL'nin kuruluş amacı buydu. Egemeni ve vizyonda tekel oluşturanları porsuk devrimi ile yıktık. Kurulduğumuzdan beri azınlık olmamıza rağmen köşe başlarını tutan mırmırların diktacı anlayışının üzerinden buldozer gibi geçtik. Sonra ne oldu ? Egemenliğin elden gittiğini gören diktacı lobi ikiye ayrıldı. Özetle devrimci tutumumuz en başından beri ortada. Başarı için her yol mübah anlayışına sahip olsaydık herkes porsuk olsun isterdik lakin biz davaya inanmış bireylerle yola devam ediyoruz. Sen mırmırların yanında güçlü'nün yanında oldun. Sonrasında iktidar çatışması yüzünden komodin oldun. Tarihi ters yüz etme rica ederim :D

yazarlar-siyasi-parti-kursa-kullanacaklari-slogan--i608067-600.jpg

Son düzenleme:
tamam yaw nasıl isterseniz öyle olsun :D

Halkçı Masonik olmak kolay değil işte kardeşim biz böyleyiz :D Kedi lobisi diktasını yıkmış devrimcileriz hamdolsun :asd22: Boşuna uğraşma bizim lobiyi karıştıramazsın lakin lobimize katılabilirsin :D

Can sıkmaya başladı bu durum, yakın zamanda @Aslan Türkoğlu ile birlikte konseyi toplayacağız, karşı hamle yapmanın vakti geldi... 72. yarışma bardağı taşırdı artık, çok net yani.

Son düzenleme:
Can sıkmaya başladı bu durum, yakın zamanda @Aslan Türkoğlu ile birlikte konseyi toplayacağız, karşı hamel yapmanın vakti geldi... 72. yarışma bardağı taşırdı artık, çok net yani.
Hiçbir şey yapamazsınız boşuna toplamayın konsey falan :D Eşekler adam olur komodin lobisi adam olmaz bu saatten sonra :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt