72. Geleneksel Gscimbom Eurovision Şarkı Yarışması [Şampiyon Erman Türker&Alpay Asma]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada bir şey soracağım, ben listeyi önce mobilden dinlemeye başlamıştım. Bir şarkıya gelince "Bu video kullanılamıyor" uyarısı aldım ve dinleyemedim sonra laptoptan dinledim. Bunun çözümünü bilen var mı?

Bu arada bir şey soracağım, ben listeyi önce mobilden dinlemeye başlamıştım. Bir şarkıya gelince "Bu video kullanılamıyor" uyarısı aldım ve dinleyemedim sonra laptoptan dinledim. Bunun çözümünü bilen var mı?

Aynı videoyu youtubeda aratıp dinlemekten başka çözüm yok abi bildiğim kadarıyla.

Tabii bazen farklı video bulunmuyor da, o zaman kötü... Cepten dinlediğim için bu tarz sıkıntıları iyi biliyorum. Yaşamayan bilmez, ne zorluklarla veriliyor o puanlar :D

Bu da burada dursun :asd22:

Mehmet Arslaner' Alıntı:
Erman Türker' Alıntı:
Kardeşim tekrardan selam :D Sanatçıyı değil ama şarkısını değiştirmek istiyorum. Kontrol ettim bu da yasaklılarda yok :)

https://www.youtube.com/watch?v=pqvJhSIHu9Q

Mümkünse şarkımı bununla revize eder misin? Şarkı değişimi olduğu için özel mesaj ile geri dönüşünü bekliyorum :D

Allah belanı vermesin, Allah evine ateşler salmasın emi :D

Konuya yazacaktım ama şarkın belli olur diye yazmadım, ne evaymış arkadaş :D

Mehmet Arslaner umarım bundan sonra mütemadiyen yarışma düzenlersin. Zira kürsü işgalinden sonra çifte şampiyonluk sevincini seninle yaşamış bulunuyoruz. Vizyon tarihinde ilkler BPL'den sorulur hamdolsun :D Erman Türker Alpay Asma porsuk kardeşliğinin gücünü ele güne alenen gösterdiğiniz için sizi ayrıca kutlarım. Arda ağabeyin ipini çekerek vazifemi yerine getirmiş olmanın iç dinginliği ile birlikte huzurlarınızdan ayrılıyorum :D

Mehmet çok yakışıklı olmuşsun kardeşim :D

@Emrah Yıldırım Özel mesajları ifşa etmek yasak değil mi ? Nerede bu devlet, nerede bu yönetim :D
Tekniklere serbest kardeşim sen bilmiyor musun :D Hem Evanescence parçası ile katılmak istediğimi söylediğimde verdiğin tepkiyi tüm GSC ahalisinin görmeye hakkı var :D Bu işin sonu başından belliymiş demeye hakları var :D

Yalnız güzel oldu ha eyvallah :hat: @Erman Türker
Ne demek kardeşim güle güle kullan :D Üzerine çok geldim bugün biraz tansiyonu düşüreyim dedim :D

Son düzenleme:
Mehmet çok yakışıklı olmuşsun kardeşim :D

Hakikaten güzel oldu, sağolsun Erman düzenleyip link vermiş.

Diğer konuya gelecek olursam, BPL'nin başarılı olması tamamen B. Arda Aycan abinin suçudur, Nottingham Forest'ın ESC'de ki temsilcisidir kendisi. Diyeceksin komodolar ne işe yarar, biz ne yazık ki lobileşmeyi daha tam beceremedik o da olacak inşallah :D

Hakikaten güzel oldu, sağolsun Erman düzenleyip link vermiş.

Diğer konuya gelecek olursam, BPL'nin başarılı olması tamamen @B. Arda Aycan abinin suçudur, Nottingham Forest'ın ESC'de ki temsilcisidir kendisi. Diyeceksin komodolar ne işe yarar, biz ne yazık ki lobileşmeyi daha tam beceremedik o da olacak inşallah :D
Aslan Türkoğlu duymasın :D Kelleni usulca masasına bırakmanı isteyebilir :D

@Aslan Türkoğlu duymasın :D Kelleni usulca masasına bırakmanı isteyebilir :D

Yoo ona bir şey demedim, tek başına 2. oldu adam daha ne yapsın ? :D

Siz 5-6 kişi organize olabiliyorsunuz bizim lobi'de henüz yok işte o özellik, aslına bakarsan kim komodo kim değil onu da bilmiyorum tam olarak :D

@Aslan Türkoğlu duymasın :D Kelleni usulca masasına bırakmanı isteyebilir :D

Aslan kelle aldıkça porsuklar şampiyon oluyor. Arda ağabey porsuklara salladıkça porsuklar yine şampiyon oluyor. Böyle devam etsinler ki yeni porsuk çağı dünyamıza aydınlık getirsin, güneş gibi parlamaya devam etsin.

Siz 5-6 kişi organize olabiliyorsunuz bizim lobi'de henüz yok işte o özellik, aslına bakarsan kim komodo kim değil onu da bilmiyorum tam olarak :D

Benim anlayamadığım da senin gibi düzenli bir adamın o kaos ortamında ne aradığı ? Doğruyu görüp mırmırlardan kurtuldun sonra kendini kaotik komodine kilitleyip anahtarını da yuttun. İdrak yollarımı tıkadın resmen.

Kardeşim aklıma gelmişken bugün ortaya çıkan sonuçtan sonra "Para Komodinin Üzerinde" esprisini yapmak istedim lakin ağır kaçabilir diye düşünerek vazgeçtim haberin olsun :D :D

Aslan kelle aldıkça porsuklar şampiyon oluyor. Arda ağabey porsuklara salladıkça porsuklar yine şampiyon oluyor. Böyle devam etsinler ki yeni porsuk çağı dünyamıza aydınlık getirsin, güneş gibi parlamaya devam etsin.
Canis Majoris gibi olduk daha ne yapalım kardeşim :D Rakip lobileri tüm platformlarda tokatlıyoruz hamdolsun :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt