Gomanist paylaşımlar yasak değil mi?
Raporladım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddi misin laTuncay bir yere kaybolma Tanju kardeşimiz yarışma açacak birazdan.
Yine kaçırdım deme sonra.![]()
Bu arada bir şey soracağım, ben listeyi önce mobilden dinlemeye başlamıştım. Bir şarkıya gelince "Bu video kullanılamıyor" uyarısı aldım ve dinleyemedim sonra laptoptan dinledim. Bunun çözümünü bilen var mı?
Mehmet Arslaner' Alıntı:Erman Türker' Alıntı:Kardeşim tekrardan selamSanatçıyı değil ama şarkısını değiştirmek istiyorum. Kontrol ettim bu da yasaklılarda yok
https://www.youtube.com/watch?v=pqvJhSIHu9Q
Mümkünse şarkımı bununla revize eder misin? Şarkı değişimi olduğu için özel mesaj ile geri dönüşünü bekliyorum![]()
Allah belanı vermesin, Allah evine ateşler salmasın emi
Konuya yazacaktım ama şarkın belli olur diye yazmadım, ne evaymış arkadaş![]()
Emrah Yıldırım Özel mesajları ifşa etmek yasak değil mi ? Nerede bu devlet, nerede bu yönetimBu da burada dursun :asd22:
Tekniklere serbest kardeşim sen bilmiyor musun@Emrah Yıldırım Özel mesajları ifşa etmek yasak değil mi ? Nerede bu devlet, nerede bu yönetim![]()
Ne demek kardeşim güle güle kullanYalnız güzel oldu ha eyvallah@Erman Türker
Mehmet çok yakışıklı olmuşsun kardeşim![]()
Aslan Türkoğlu duymasınHakikaten güzel oldu, sağolsun Erman düzenleyip link vermiş.
Diğer konuya gelecek olursam, BPL'nin başarılı olması tamamen @B. Arda Aycan abinin suçudur, Nottingham Forest'ın ESC'de ki temsilcisidir kendisi. Diyeceksin komodolar ne işe yarar, biz ne yazık ki lobileşmeyi daha tam beceremedik o da olacak inşallah![]()
Yoo ona bir şey demedim, tek başına 2. oldu adam daha ne yapsın ?![]()
Siz 5-6 kişi organize olabiliyorsunuz bizim lobi'de henüz yok işte o özellik, aslına bakarsan kim komodo kim değil onu da bilmiyorum tam olarak![]()
Kardeşim aklıma gelmişken bugün ortaya çıkan sonuçtan sonra "Para Komodinin Üzerinde" esprisini yapmak istedim lakin ağır kaçabilir diye düşünerek vazgeçtim haberin olsunYoo ona bir şey demedim, tek başına 2. oldu adam daha ne yapsın ?![]()
Siz 5-6 kişi organize olabiliyorsunuz bizim lobi'de henüz yok işte o özellik, aslına bakarsan kim komodo kim değil onu da bilmiyorum tam olarak![]()
Canis Majoris gibi olduk daha ne yapalım kardeşimAslan kelle aldıkça porsuklar şampiyon oluyor. Arda ağabey porsuklara salladıkça porsuklar yine şampiyon oluyor. Böyle devam etsinler ki yeni porsuk çağı dünyamıza aydınlık getirsin, güneş gibi parlamaya devam etsin.