- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 458
Tek basina iktidara gecememissin Alpay efendi.Cumartesi günü yeni evimde (Kilyos) 10. şampiyonluğumu kutlamayı hayal ediyorum.![]()
ley:

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek basina iktidara gecememissin Alpay efendi.Cumartesi günü yeni evimde (Kilyos) 10. şampiyonluğumu kutlamayı hayal ediyorum.![]()
ley:
Tek basina iktidara gecememissin Alpay efendi.![]()
Zaten koalisyoncu olmak zorundasin hic bir zaman tek basina iktidara gecemezsin.Halk koalisyon dedi Tuncay.
Valla ben zaten koalisyoncuyum.![]()
Bir şey yapmadım kardeşim isimleri düzgün girdim sadece formata uygun şekildeBak yaaa yine editlemiş başlığımı@Erman Türker elin ayağın bir rahat dursun kardeşim...
Sen önce yarışmaya katılmayı becer kanadalı :asd22:Zaten koalisyoncu olmak zorundasin hic bir zaman tek basina iktidara gecemezsin.![]()
Zaten koalisyoncu olmak zorundasin hic bir zaman tek basina iktidara gecemezsin.![]()
Çok istekli görmedim kimseyi o yüzden yani.
Abi zaten kirginim size bensiz yarisma yapiyrsunuz. Birgun onceden haber verir insan kardesine.Sen önce yarışmaya katılmayı becer kanadalı :asd22:
Çok istekli görmedim kimseyi o yüzden yani.
Kardeşim sen yarışma yaparken bana haber verdin mi?Abi zaten kirginim size bensiz yarisma yapiyrsunuz. Birgun onceden haber verir insan kardesine.![]()
aa alpay sampiyon olmus
Ben sarkilarla mesguldum abi bak Mehmet abiye diyormuyum cunku mesgul oldugunu biliyorum ama siz sarkinizi gonderip yan gelip yattiniz demediniz bir Tuncay kardesimiz var diye.Kardeşim sen yarışma yaparken bana haber verdin mi?![]()
![]()
Ben sarkilarla mesguldum abi bak Mehmet abiye diyormuyum cunku mesgul oldugunu biliyorum ama siz sarkinizi gonderip yan gelip yattiniz demediniz bir Tuncay kardesimiz var diye.![]()
![]()
Yarışma konusunu açtıktan sonra demiyorum önceden bir bilgi geçer insan akşam yarışma yapacağım diye onu diyorumBen sarkilarla mesguldum abi bak Mehmet abiye diyormuyum cunku mesgul oldugunu biliyorum ama siz sarkinizi gonderip yan gelip yattiniz demediniz bir Tuncay kardesimiz var diye.![]()
![]()
Burda olun bi 15 dk ya açarım konu