- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Değil ya Aslan'ın şarkısı Pulp Fiction değil miydi.
@Aslan Türkoğlu sayende katıldım bu arada adın geçmişken teşekkürümü de sunmak isterim kardeşim.![]()
Hiç yakıştıramadım
https://www.youtube.com/watch?v=ZIU0RMV_II8
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Aslan Türkoğlu sayende katıldım bu arada adın geçmişken teşekkürümü de sunmak isterim kardeşim.![]()
Kardeşim şu an seninle uğraşmayacağım da kiminle uğraşacağımNe zındık adamsın yav, hakkını teslim ettik işte hala neyin peşindesin ?![]()
100 yarışma düzenlesem de 1 tanesinden şampiyon çıkamazsın kardeşim benimAl hayrını gör, sen bir yarışma düzenlesene bişey deneyecem D:
Kardeşim şu an seninle uğraşmayacağım da kiminle uğraşacağım![]()
100 yarışma düzenlesem de 1 tanesinden şampiyon çıkamazsın kardeşim benimGerçekler acı gerçekler
![]()
Aslan Türkoğlu sayende katıldım bu arada adın geçmişken teşekkürümü de sunmak isterim kardeşim.![]()
aynen aslanın şarkısına puan çıkmamış
Sil sil sil bunu silDeğil ya Aslan'ın şarkısı Pulp Fiction değil miydi.
puani sayin yaw temiz puanlar
alpay manipulasyon falan yok lan
Abaküs var başucumda nereye yiyorsunHata bende 1 puanı çaktırmadan yiyecektim, ruhun duymazdı![]()
Tanju kardeşimiz buralarda mı?
Az önce 73.yarışmayı yapacağını söylüyordu bugün olur mu ki :asd22:
Yazık ki ne yazıkYazık lan adama.
Kelleleri hazırlayın bence şimdiden. Gelince hepimizin alır.![]()
Abaküs var başucumda nereye yiyorsunİnci tanesi sayar gibi sayıyorum ben puanlarımı yedirir miyim
![]()
![]()
İsteyen olursa yaparım ama daha yeni yarışma bitti birinciler keyfiini çıkarmadan nasıl olur bilemedim![]()
Bu yarışmanın galibi benim beyler. Birazdan balkon konuşması yapacağım. Diğer kurbanların da dediği gibi çok kelle gidecek. Özellikle Alpay kardeşime ilk taşı en masum olanınız atın.
AhahahhahahhKaç para lan bi şampiyonluk :asd22:
Herşeyin hayırlısı Mami ne diyelimBu arada Erman ağabey için acı bir gerçek: İlk puanlamamda Evanescence için 8 puan vermiştim. Sonra Tool'u yanlışlıkla listeye almadığını farkettim. Her şeyin hayırlısı tabii.![]()