72. Geleneksel Gscimbom Eurovision Şarkı Yarışması [Şampiyon Erman Türker&Alpay Asma]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim şu an seninle uğraşmayacağım da kiminle uğraşacağım :D :D

100 yarışma düzenlesem de 1 tanesinden şampiyon çıkamazsın kardeşim benim :D Gerçekler acı gerçekler :D

Hata bende 1 puanı çaktırmadan yiyecektim, ruhun duymazdı :D

puani sayin yaw temiz puanlar
alpay manipulasyon falan yok lan

Tanju kardeşimiz buralarda mı?

Az önce 73.yarışmayı yapacağını söylüyordu bugün olur mu ki :asd22:

İsteyen olursa yaparım ama daha yeni yarışma bitti birinciler keyfiini çıkarmadan nasıl olur bilemedim:)

Bu arada Erman ağabey için acı bir gerçek: İlk puanlamamda Evanescence için 8 puan vermiştim. Sonra Tool'u yanlışlıkla listeye almadığını farkettim. Her şeyin hayırlısı tabii. :D

Bu yarışmanın galibi benim beyler. Birazdan balkon konuşması yapacağım. Diğer kurbanların da dediği gibi çok kelle gidecek. Özellikle Alpay kardeşime ilk taşı en masum olanınız atın.

Bu yarışmanın galibi benim beyler. Birazdan balkon konuşması yapacağım. Diğer kurbanların da dediği gibi çok kelle gidecek. Özellikle Alpay kardeşime ilk taşı en masum olanınız atın.

Mağluptur bu yolda galip :asd22:

Kaç para lan bi şampiyonluk :asd22:
Ahahahhahahh :D

Bu arada Erman ağabey için acı bir gerçek: İlk puanlamamda Evanescence için 8 puan vermiştim. Sonra Tool'u yanlışlıkla listeye almadığını farkettim. Her şeyin hayırlısı tabii. :D
Herşeyin hayırlısı Mami ne diyelim :D Hem böyle daha fiyakalı oldu BPL açısından :D Güzide lobimiz, bir komodin neferi olan Mehmet Bey'in yarışmasında çifte şampiyonluk yaşadı daha ne olsun :D

galatasaray-iki-kere-sampiyon-3616811_2404_o.jpg

Zoruna gidenin borusuna gitsin efenim :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt