- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
B. Arda Aycan bildiğimiz B. Arda Aycan değil beyler, kesinlikle hesabı ele geçirilmiş Arda abi böyle puanlama yapmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doktor ne yaptın sen yavMahkeme kararı ile forumumu kapattıracaksın
![]()
Yokbenim abd'den komşum olur. Mahkemenin işi gücü mü yok yav:asd22:
İşte bunlar hep şark kafası, yıkınız artık şu tabuları.
benim abd'den komşum olur. Mahkemenin işi gücü mü yok yav:asd22:
Bana 12 vermiş değil mi@B. Arda Aycan bildiğimiz @B. Arda Aycan değil beyler, kesinlikle hesabı ele geçirilmiş Arda abi böyle puanlama yapmaz.
Soyleme iste tahminim var diyince bana soyluceksin sandim.ben kime söyledim peki
Niye agabey bana mi 12 puan vermis yoksaB. Arda Aycan bildiğimiz B. Arda Aycan değil beyler, kesinlikle hesabı ele geçirilmiş Arda abi böyle puanlama yapmaz.
@B. Arda Aycan bildiğimiz @B. Arda Aycan değil beyler, kesinlikle hesabı ele geçirilmiş Arda abi böyle puanlama yapmaz.
Benim puanları da beğenmedi![]()
Bizi beğenmiyor.
Hayır şimdi @Erman Türker 'in puanları işliyorum, gayet legit, gayet normal. Sen ne yaptığını çok iyi biliyorsun,hala yüzümün kızarıklığı geçmedi. (Hani ben utandım senin yerine onud iyorum)
Eyvah eyvah eyvah yoruma gelHayır şimdi @Erman Türker 'in puanları işliyorum, gayet legit, gayet normal. Sen ne yaptığını çok iyi biliyorsun,hala yüzümün kızarıklığı geçmedi. (Hani ben utandım senin yerine onud iyorum)
Eyvah eyvah eyvah yoruma gelHakikaten küffara gitmiş la puanlar yazıklar olsun
![]()
Düzenlediği yarışmalarda bir porsuk şampiyonluğu daha görmesi durumunda adı Porsukların Yarışma Organizatörü'ne çıkacak ondan tırsıyor belli kiDemek ki biz küffara puan kaptırmadık diye dellendi Mehmet Bey![]()