- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
12. oyları işliyorum şu an, yarın yer yerinden oynayacak GSC off olacak o kadar söylüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12. oyları işliyorum şu an, yarın yer yerinden oynayacak GSC off olacak o kadar söylüyorum.
AhahhahahahahhhKesin ilk 4 bizdeAlpay haklı çıktı
![]()
Ben bu Robinson Crusoe on Mars'ı izledim sanki maymundan tanıdım@Ayberk Çetin ince eleyip, sık doku kardeşim. Küffara puan kaptırma da Mehmet Bey biraz daha sinir krizi geçirsin. Haydi göreyim seni. Erman'ın ağlattığını sen güldür![]()
Puanlarimi gönderdim. Bir yanlişimiz olmamiştir umarim. Bilginize sunuyyorum.
Organizatörün son açıklamalarından sonra mırmırların kendilerini koyverdikleri hakkında bir rivayet dolanmaya başladıBöyle bir mahsun böyle bir garip :asd22:
![]()
,Ben bu Robinson Crusoe on Mars'ı izledim sanki maymundan tanıdımBir yandan ona da bakıyorum da. Böyle filmlere bayılırım.
Yarın 17:29'da göndereceğim puanları.
Boyle bir cevap verdigine gore 12 puan benimdir agabey.No comment.![]()
Organizatörün son açıklamalarından sonra mırmırların kendilerini koyverdikleri hakkında bir rivayet dolanmaya başladıBöyle bir mahsun böyle bir garip :asd22:
![]()
Kendinizi Aziz ile bir tutmanızı çok manidar buldum ve aynı zamanda yadırgadım hatta üzüldüm Mehmet Bey kardeşim. Bunu yaparken bari o mübarek avatarı bir süreliğine off yapaydınız.Biraz yanlış anladınız gibi geldi bana.
Aziz UEFA off olacak dediğinde UEFA off oldu mu ? Hayır, ee o zaman siz niye seviniyorsunuz?
,
1960-70 arasındaki bilim-kurgu filmler tam sıçrama noktası. Bazıları da çok sevimli. O; periyottaki filmleri izlemeyi bende seviyorum. Liste göndereyim sana diyeceğim de çoğunu izlemiş olduğunu tahmin ediyorum![]()
Biraz yanlış anladınız gibi geldi bana.
Aziz UEFA off olacak dediğinde UEFA off oldu mu ? Hayır, ee o zaman siz niye seviniyorsunuz?
Yalandan kim ölmüş ahahhahahah![]()
Yakindan böyleyiz. Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş.:red:
Benim için 1920-1930 arası çok özeldir, 60-70 yeni gibi geliyor bana.
![]()
Yakindan böyleyiz. Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş.:red:
,
1960-70 arasındaki bilim-kurgu filmler tam sıçrama noktası. Bazıları da çok sevimli. O; periyottaki filmleri izlemeyi bende seviyorum. Liste göndereyim sana diyeceğim de çoğunu izlemiş olduğunu tahmin ediyorum![]()