74. Geleneksel Gscimbom Eurovision Şarkı Yarışması [Şampiyon Tanju Karayel]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12. oyları işliyorum şu an, yarın yer yerinden oynayacak GSC off olacak o kadar söylüyorum.

@Ayberk Çetin ince eleyip, sık doku kardeşim. Küffara puan kaptırma da Mehmet Bey biraz daha sinir krizi geçirsin. Haydi göreyim seni. Erman'ın ağlattığını sen güldür :D
Ben bu Robinson Crusoe on Mars'ı izledim sanki maymundan tanıdım :D Bir yandan ona da bakıyorum da. Böyle filmlere bayılırım.

Yarın 17:29'da göndereceğim puanları.

Organizatörün son açıklamalarından sonra mırmırların kendilerini koyverdikleri hakkında bir rivayet dolanmaya başladı :D Böyle bir mahsun böyle bir garip :asd22:

pB0oLm.jpg

Biraz yanlış anladınız gibi geldi bana.

Aziz UEFA off olacak dediğinde UEFA off oldu mu ? Hayır, ee o zaman siz niye seviniyorsunuz?

Ben bu Robinson Crusoe on Mars'ı izledim sanki maymundan tanıdım :D Bir yandan ona da bakıyorum da. Böyle filmlere bayılırım.

Yarın 17:29'da göndereceğim puanları.
,
1960-70 arasındaki bilim-kurgu filmler tam sıçrama noktası. Bazıları da çok sevimli. O; periyottaki filmleri izlemeyi bende seviyorum. Liste göndereyim sana diyeceğim de çoğunu izlemiş olduğunu tahmin ediyorum :D

Aziz UEFA off olacak dediğinde UEFA off oldu mu ? Hayır, ee o zaman siz niye seviniyorsunuz?
Kendinizi Aziz ile bir tutmanızı çok manidar buldum ve aynı zamanda yadırgadım hatta üzüldüm Mehmet Bey kardeşim. Bunu yaparken bari o mübarek avatarı bir süreliğine off yapaydınız.

,
1960-70 arasındaki bilim-kurgu filmler tam sıçrama noktası. Bazıları da çok sevimli. O; periyottaki filmleri izlemeyi bende seviyorum. Liste göndereyim sana diyeceğim de çoğunu izlemiş olduğunu tahmin ediyorum :D

Benim için 1920-1930 arası çok özeldir, 60-70 yeni gibi geliyor bana.

Arkadaşlar puanlara sahip çıkın, trafolara kedi sokup, elektrik kesintisinden yararlanıp, Mehmet Bey'in puanları değiştireceği duyumları geliyor. Gerekirse sonuçlar açıklanıp, şampiyon ilan edilene kadar puanlarınızın üzerinde oturun. Bu beyanlar hayra alamet değil.

Jarhead 2 ve Intern'u nasıl bilirsiniz, izleyen var mı ?

,

Bende Negatif dergisi vardı, taşınınca hepsi gitti tabii. Bilimkurgu dosyası bölümünden bayağı film izlemiştim. Gönder zamanın olduğunda,vardır elbet izlemediklerim. Biliyorsun ki ben anlaşılamıyan Fransız ve bir odada başlayıp biten İtalyan filmleri kuşağında takılıyorum :D Yalnız Sleeper konusunda hemfikirim deli absürddür o ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt