- 30 Mayıs 2011
- 22.035
- 1.189
- 1.653
Gözden kaçan şarkı olabiliyor ama sizden ricam şarkınızı yollamadan önce ilk mesajda paylaştığım yasakli şarkı listesi bir göz atın lütfen. Şimdi arkadaş yeni şarkı yolladı o da yasaklı listede.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gözden kaçan şarkı olabiliyor ama sizden ricam şarkınızı yollamadan önce ilk mesajda paylaştığım yasakli şarkı listesi bir göz atın lütfen. Şimdi arkadaş yeni şarkı yolladı o da yasaklı listede.
Kendim keşfettim diye severek dinlediğim bir şarkı vardı. Listeye girdiğine göre başka dinleyenler de varmış... Nasıl buldunuz onu iyi de saklamıştım.
Yarışmada ne yapacağını merak ediyorum, hakkını vereceğiz elbet![]()
Eğer aynı şarkıdan bahsediyorsak scouting ile alakası yok kardeşimOlabilir valla ciddi bir scouting başarısı :asd22:
Allahtan benim şarkı değilmiş, markete gitmiştim.

Eğer aynı şarkıdan bahsediyorsak scouting ile alakası yok kardeşimBen o parçayı uzun zamandır bilir ve keyifle dinlerim
![]()
Bunu niye yazdıysam, sanki çok umrunuzdaydı ne yaptığım.

Bu tarife uyan şarkı benimkisi olmakta.
Teşekkürler...
İyi bu senin liste kötüydü :asd22:6-7 şarkı dışında son derece tırt bir liste, sizin zorunuz bana mı arkadaş yazsanıza kötü liste diye.
Üzüldüm lobidaş MSE. CaN Uz'un begendigi şarki mundar olur. Senin degildir umarim. Porsuklarindir.