75. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gözden kaçan şarkı olabiliyor ama sizden ricam şarkınızı yollamadan önce ilk mesajda paylaştığım yasakli şarkı listesi bir göz atın lütfen. Şimdi arkadaş yeni şarkı yolladı o da yasaklı listede.

Kesin bizim Tuncay, gözü dönmüş, şampiyonluk istiyor :D

Gözden kaçan şarkı olabiliyor ama sizden ricam şarkınızı yollamadan önce ilk mesajda paylaştığım yasakli şarkı listesi bir göz atın lütfen. Şimdi arkadaş yeni şarkı yolladı o da yasaklı listede.

:DD

Kendim keşfettim diye severek dinlediğim bir şarkı vardı. Listeye girdiğine göre başka dinleyenler de varmış... Nasıl buldunuz onu iyi de saklamıştım. :D

Yarışmada ne yapacağını merak ediyorum, hakkını vereceğiz elbet :)

Bu tarife uyan şarkı benimkisi olmakta.

Teşekkürler...

Beyler kusura bakmayın. Gözümden kaçan yanlışlık yüzünden beklettim hepinizi, tekrardan kusura bakmayın.

Playlist ilk mesajda.

Herkese başarılar...

Playlist e girememe gibi bir sorun yaşamıyorsunuz değil mi?

Geçenlerde oluşturduğum playlistten 6 şarkı var. Puanlama zor olacak benim açımdan.

Bir an listeyi yeniden karıştırmış mıdır diye umutlandım ama umutlarım boşa çıktı. Gönderdiğim şarkı hala kötü bir yerde. :(

Çok özel şarkılar var listede

Allahtan benim şarkı değilmiş, markete gitmiştim.

Playlist'i ben beğendim bu sefer, çok güzel şarkılar mevcut:hat:

Eğer aynı şarkıdan bahsediyorsak scouting ile alakası yok kardeşim :D Ben o parçayı uzun zamandır bilir ve keyifle dinlerim :)

Abi bir tık daha ipucu versek şarkı açığa çıkacak zaten. O yüzden bu bahsi burada kapatalım. :D

Bu liste zorlu olmuş diğer yarışmalarda az çok belli oluyordu kazanacak olan.

6-7 şarkı dışında son derece tırt bir liste, sizin zorunuz bana mı arkadaş yazsanıza kötü liste diye.

Üzüldüm lobidaş MSE. CaN Uz'un begendigi şarki mundar olur. Senin degildir umarim. Porsuklarindir.

Deme yav. Ama benim gönderdiğim şarkı bu kaideyi bozabilecek güzellikte, güveniyorum yani. :) Bu arada MSE kodlamasını sevdim. Tam bir lobi havası oldu. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt