Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.909
- 23.465
- 3.723
Lotoyu kazansan foruma ugramazsin sen abicim.![]()
Uğrarım.
Yarışmaya bile girerim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lotoyu kazansan foruma ugramazsin sen abicim.![]()
Ulan adamlar 4 kişi ile kürsü işgali yaptı yine, biz uyuyalım.Bir uğursuzluk var ama kıracağız
Tebrikler Alpay, Erman ve Can Uz.
Tanju, teşekkür ederiz, eline sağlık.
"Şampiyon Şarkılar" yarışmasının konusunu Pazar akşamı açacağım, bu hatırlatmayı da yapayım bu vesile ile.
@Alpay Asma
@Erman Türker @Can Uz tebrikler
@Tanju Karayel Eline sağlık
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mesajlarımın telif hakkı bana aittir doktor bey, benim mesajımı kopyalamak suretiyle tebrik mesajı atamazsınız. IBAN no'su vereyim sorunu çözelim.
Yani diyorsun ki 1.liğimi Tanju yedi![]()
Bu arada Muhammed Safa Eker lobimize başvuruda bulunduUğrarım.
Yarışmaya bile girerim.![]()
Sizin lobi cortladı artık, yeni oluşumların vakti geldi. Dikkat ettiysen Arda abiyi geçmeme rağmen lafını yapmıyorum çünkü bunu bir başarı olarak görmüyorum.
Ouvvvv çok sert çok serttt :asd22:
@Muhammed Safa Eker başvurun kabul edildi kardeşimİstiyorsan kapılarımız sana açıktır
Gel ne olursan kim olursan ol yine gel... Nur burada;
![]()
![]()
![]()
Bunun etkisi olduğunu defalarca söylemiştim daha önce. Bence kürsü dışında kalmamın nedeni de bu.![]()
Ben bütün yarışmalarda böyle yapıyorum anlaşılabildiğini bilmiyordumIban yerine bir daha ki yarışmaya 12 puan versem
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sanırım senin ağzından duymayı bekliyorlar kardeşimKimse inanamadı herhalde tepki yok.![]()
Ligde de bazen küçük takımlar çıkış yapıp büyüklerin üzerinde sezonu tamamlayabiliyorlar, büyütmemek lazım. Ha ama başarı mıdır, başarıdır. Tebrik ederiz @Mehmet Arslaner başarılarının devamını dileriz![]()
koala kumpir vatandaşı fuat sinirlenmiş
Sanırım senin ağzından duymayı bekliyorlar kardeşimArtık gerçekleri açıklama vaktidir
![]()
bu konuyla ilgili koala videonu göremedim rtşNe diyorsun
bu konuyla ilgili koala videonu göremedim rtş
KAP Bildirimi; Ve anlaşma imzalandı... Muhammed Safa Eker kardeşimizi yoğun uğraşlar sonucu lobimize katmış olduğumuzu bildirmekten kıvanç duyarız... O artık bir porsuk! :asd22:Vallahi fazla söze gerek yok bize hayırlı olsun demek düşer.
![]()