75. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan adamlar 4 kişi ile kürsü işgali yaptı yine, biz uyuyalım. :D Bir uğursuzluk var ama kıracağız :D

Tebrikler Alpay, Erman ve Can Uz. :hat:

Tanju, teşekkür ederiz, eline sağlık.

"Şampiyon Şarkılar" yarışmasının konusunu Pazar akşamı açacağım, bu hatırlatmayı da yapayım bu vesile ile.

Tolga ve MSE alpaya çalişmişlar. Disiplin kuruluna sevkedilmeleri lazim.:mad:

Uğrarım. :D

Yarışmaya bile girerim. :D
Bu arada Muhammed Safa Eker lobimize başvuruda bulundu :D Ben tüm Bal Porsukları Lobisi Konseyi adına bu başvuruyu kabul ettim haberiniz olsun :D Hayırlara vesile olsun :asd22:

17084.jpg

Sizin lobi cortladı artık, yeni oluşumların vakti geldi. Dikkat ettiysen Arda abiyi geçmeme rağmen lafını yapmıyorum çünkü bunu bir başarı olarak görmüyorum.

Ouvvvv çok sert çok serttt :asd22:

Ligde de bazen küçük takımlar çıkış yapıp büyüklerin üzerinde sezonu tamamlayabiliyorlar, büyütmemek lazım. Ha ama başarı mıdır, başarıdır. Tebrik ederiz Mehmet Arslaner başarılarının devamını dileriz :D

Ben bütün yarışmalarda böyle yapıyorum anlaşılabildiğini bilmiyordum ;) Iban yerine bir daha ki yarışmaya 12 puan versem ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunun etkisi olduğunu defalarca söylemiştim daha önce. Bence kürsü dışında kalmamın nedeni de bu. :D

Bence de var senin şarkı 23. sırada olduğu için sıkıntı olmuş olabilir biraz.

Liste zorluydu puanlama açısından, kaldı ki çok yakın puanlar.

Ben rock severlerden ötürü Erman Ağabey, soft müziği sevenlerden dolayı Arda Ağabey, ve şarkının güzelliğinden dolayı senin şarkı ilk 3 beklerdim.

O kadar yarışmaya katıldım, artık her yarışmaya da katılmaya çalışıyorum.

Ama daha müzik zevkini öğrenemedim bu forumun. Gününüz gününüzü tutmuyo :asd22:

Ben bütün yarışmalarda böyle yapıyorum anlaşılabildiğini bilmiyordum ;) Iban yerine bir daha ki yarışmaya 12 puan versem ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

O da olur tabi doktor bey. :D

M.A bir marka olduğu için böyle problemler olabiliyor, diğer katılımcıların mesajını copy-paste yapmakta bir sıkıntı yok. :oley:

Ligde de bazen küçük takımlar çıkış yapıp büyüklerin üzerinde sezonu tamamlayabiliyorlar, büyütmemek lazım. Ha ama başarı mıdır, başarıdır. Tebrik ederiz @Mehmet Arslaner başarılarının devamını dileriz :D

Küfürsüz adam gömmek işte böyle bir şey, tebrik ediyorum. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt