- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.326
- 5.998
12'yi teslim ederdim -suphesiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada öm yoluyla @B. Arda Aycan tarafından gönderilen tehditvari mesajlar almaktayım. İş büyüyor bunun sonu kedi lobisi için pişmanlıktır şimdiden belirteyim.![]()
Avatarini degistir birader uzatma.
Lobidaşımıza sert ifadeler kullanmamaya özen gösterelim :asd22:Avatarini degistir birader uzatma.
Ağabey olağanüstü genel kurulu ne zaman topluyorsun?Zahmet edip aramasın, bunu kullansın.
![]()
Avatarini degistir birader uzatma.
Zahmet edip aramasın, bunu kullansın.
![]()
Ağabey olağanüstü genel kurulu ne zaman topluyorsun?Bilelim de ona göre çekirdek çitleyip takip edelim
![]()
Beğenmiyoruz zatenAmetal lobisinin nesini beğenelim
Mami'yi saymazsak senin verdiğin 4 puan dışında 1 tane puan gelmedi güzelim esere
İlla slow mu olması gerekiyor
![]()
AhahahhahahahhahahOlağanüstü genel kurulu 76. yarışmada sana toplayacağım ben, bekle gör![]()
Ha 4 ha 55 verdim 5. ben metal begenirim güzelse.![]()
5 verdim 5. ben metal begenirim güzelse.![]()
Avatar efsanevi olmuş kardeşimBu kadarı da ayıp, günah artık.![]()
Sende 69'da kaldin abicim. Dedim sana bir lanet var diye. plakayi 69 ERMN 69 Yap arabanin.Ha 4 ha 5Zaten sana bir şey dediğimiz yok kardeşim
Ben sana 69. yarışmadan kılım
![]()
Alpay Asma işte tam bir porsuk neferiO avatar sizin lobinizden de önce vardı -hatta lobinin kuruluş aşamasında etkisi vardı- (tabii sen yoktun o zamanlar), bundan sonra da varlığını sizlere inat devam ettirecek. Hodri meydan!
Edit: Değerli lobimizin isteği üzerine avatar değiştirilmiştir.
Arabam olsun da plakayı bu yapmayan ne olsunSende 69'da kaldin abicim. Dedim sana bir lanet var diye. plakayi 69 ERMN 69 Yap arabanin.![]()
Sende 69'da kaldin abicim. Dedim sana bir lanet var diye. plakayi 69 ERMN 69 Yap arabanin.
Şimdi ne yalan söyliyim ben buna puan vermezdim.![]()