75. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mami'nin tarzi da degismeye baslamisti zaten.Son hainliginden sonra lobiden ayrilmasi isabet oldu.:)

Baris alpaya 12 veriyorum diye muhammede vermis 12yi

Bu beceriksiz Eurovision cetesini cokertecegiz

Vallahi fazla söze gerek yok bize hayırlı olsun demek düşer.

yeni-mali-anlasma-imzalandi-3412965_o.jpg

Emenike olayi mi döndü lan ne oldu. Tarih sizi affetmeyecek.:38573:

Mami'nin tarzi da degismeye baslamisti zaten.Son hainliginden sonra lobiden ayrilmasi isabet oldu.:)

Tarz değişikliği ile bu transferi bağdaştırmanız isabet olmuş efendim. Zira zat-ı alinizden 1 puan geldi bana. Dedim hayırdır? Olay buralara kadar geldi işte.

Hem kedi lobisini begenmezsiniz hemde bizden transfer yaparsiniz. ayip ayip Erman Bey.:38573:
Beğenmiyoruz zaten :D Ametal lobisinin nesini beğenelim :D Mami'yi saymazsak senin verdiğin 4 puan dışında 1 tane puan gelmedi güzelim esere :D İlla slow mu olması gerekiyor :D

hep şampiyon oluyor bu alpay diyorum inanmıyorsunuz

2 kere katıldım adam şike teklif etmişti

Beğenmiyoruz zaten :D Ametal lobisinin nesini beğenelim :D Mami'yi saymazsak senin verdiğin 4 puan dışında 1 tane puan gelmedi güzelim esere :D İlla slow mu olması gerekiyor :D

Neredeyse her yarışmada sen bana, bende sana yüksek puan veriyoruz. Bu yarışmada mesela Alpay'dan en az 6 puan bekliyordum puan gelmedi, Uğur İz şaşırtmayarak yüksek verdi mesela. Verilecek puanları önceden tahmin etmek baya zor.

Son düzenleme:

Lobimden 0 puan alarak şampiyon oldum. :D

Muhammet, Tolga,Uğur ve Arda ağabey yüksek vermese olamazdım hayatta.

Benim şansım sanırsam her iki müzik tarzının da iş yapacak eserlerini iyi belirlemem, ve sevmem :)

Yalnız Golha'ya biraz fazla vermişim daha yeni girdi, Sinatra 6-7, Golha 3-4 yapsam sanki daha fair olurdu puanlamam.

Bu arada öm yoluyla @B. Arda Aycan tarafından gönderilen tehditvari mesajlar almaktayım. İş büyüyor bunun sonu kedi lobisi için pişmanlıktır şimdiden belirteyim. :D

Son düzenleme:
Lobimden 0 puan alarak şampiyon oldum. :D
Mariah Carey ablamıza şu zamanında vuku bulan baldır mevzusundan dolayı pek sıcak bakamıyoruz sanırım bundan kaynaklanıyor :D Yoksa biz slow hareketli ayırmayız kardeşim sen de biliyorsun :D Mesela 7 ve 8 puanlarımı hangi şarkılara vermişim bir bakmakta fayda var :asd22:

Son düzenleme:
Bu arada öm yoluyla @B. Arda Aycan tarafından gönderilen tehditvari mesajlar almaktayım. İş büyüyor bunun sonu kedi lobisi için pişmanlıktır şimdiden belirteyim. :D
Hiç merak etme kardeşim her türlü göğüs gereriz hamdolsun. Bu küffar ordusunun neferlerine, bu mırmır lobisi denilen halk düşmanı oluşuma meydanı boş bırakmayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt