Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kıskanmayalım lütfenMami'nin tarzi da degismeye baslamisti zaten.Son hainliginden sonra lobiden ayrilmasi isabet oldu.![]()
Vallahi fazla söze gerek yok bize hayırlı olsun demek düşer.
![]()
Sen görmesende olur
Mami'nin tarzi da degismeye baslamisti zaten.Son hainliginden sonra lobiden ayrilmasi isabet oldu.![]()
![]()
doktor ekmeği kes dedi, bir haftadır ekmeği keserek yiyorum bir faydasını görmedim
Kıskanmayalım lütfenMırmırlara vurulmuş ağır bir darbedir bu :asd22:
Tarz değişikliği ile bu transferi bağdaştırmanız isabet olmuş efendim. Zira zat-ı alinizden 1 puan geldi bana. Dedim hayırdır? Olay buralara kadar geldi işte.
Beğenmiyoruz zatenHem kedi lobisini begenmezsiniz hemde bizden transfer yaparsiniz. ayip ayip Erman Bey.:38573:
Beğenmiyoruz zatenAmetal lobisinin nesini beğenelim
Mami'yi saymazsak senin verdiğin 4 puan dışında 1 tane puan gelmedi güzelim esere
İlla slow mu olması gerekiyor
![]()
Senin sarki slow degildi ki yuksek puan vereyim.
Beğenmiyoruz zatenAmetal lobisinin nesini beğenelim
Mami'yi saymazsak senin verdiğin 4 puan dışında 1 tane puan gelmedi güzelim esere
İlla slow mu olması gerekiyor
![]()
Güzel tespitti rtş,Benimde denk geldiğim ESClerde hep en kötü ilk 5 yapıyordu Alpay Asma,Hele son 4-5 yarışmada baya iyi hep şampiyon olarak görüyorum kendisini.hep şampiyon oluyor bu alpay diyorum inanmıyorsunuz
2 kere katıldım adam şike teklif etmişti
Mariah Carey ablamıza şu zamanında vuku bulan baldır mevzusundan dolayı pek sıcak bakamıyoruz sanırım bundan kaynaklanıyorLobimden 0 puan alarak şampiyon oldum.![]()
Hiç merak etme kardeşim her türlü göğüs gereriz hamdolsun. Bu küffar ordusunun neferlerine, bu mırmır lobisi denilen halk düşmanı oluşuma meydanı boş bırakmayız.Bu arada öm yoluyla @B. Arda Aycan tarafından gönderilen tehditvari mesajlar almaktayım. İş büyüyor bunun sonu kedi lobisi için pişmanlıktır şimdiden belirteyim.![]()