75. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Ozan Tokgöz 'ün ne kadar iyi bir solcu olduğunu da bu süreçte göreceğiz, misyonunu tamamladığı için Küba'dan ayrılan Che misali BPL'den ayrılması gerekiyor. Yok ayrılmazsa gücü eline alan ex solcu diktatörler'den bir farkı kalmayacak.
Bizim halk lobisi olduğumuz her halimizden belli. Biz bu yarışmada devrim yaptık. Ametal lobisinin Esc yarışmalarındaki slow hegemonyasını yıktık. Bu bile halkçı bir lobi olduğumuzun emaresidir.

Nazar etmeyin ne olur çalışın sizin de olur :asd22:

Ejderlerin 2 kürsü işgaline dayanacak gücü kalmamış demek. :oley:

Anında lobiyi feshedip kedi lobisine geçiş sürecini başlattılar :asd22:

Bizim halk lobisi olduğumuz her halimizden belli. Biz bu yarışmada devrim yaptık. Ametal lobisinin Esc yarışmalarındaki slow hegemonyasını yıktık. Bu bile halkçı bir lobi olduğumuzun emaresidir.

Mariah Carey death metal yapıyor zaten :D

Mariah Carey death metal yapıyor zaten :D

Tam da bunu yazacaktım, Erman siz farkında değilsiniz ama Alpay haricinde öyle ahım şahım bir durumunuz yok, o da gayet slow şarkılarla yarışıyor.

Yine mi şike galip geldi??!!

İyiler ne zaman kazancak Allah aşkına müminler ve ateistler bir araya gelip kafa yorabilirler mi?

Tam da bunu yazacaktım, Erman siz farkında değilsiniz ama Alpay haricinde öyle ahım şahım bir durumunuz yok, o da gayet slow şarkılarla yarışıyor.
Mırmırlar esen yeli idi geldi geçti. Durumumuzun ne olduğunu ise Hall of Fame sayfasından görebilirsiniz lakin lütfen nazar etmeyiniz.

Mırmırlar esen yeli idi geldi geçti. Durumumuzun ne olduğunu ise Hall of Fame sayfasından görebilirsiniz lakin lütfen nazar etmeyiniz.

Baktım şimdi, Alpay dikkat çekiyor sadece. :D senin topu topu 3 şampiyonluğun var, adamın 10.

Ttürkiye de rock müziğin sevilme oranı düşük.

Yalnız benim bir durum var slow şarkı da seviyorum. Pop çok sevmem böyle Carey falan işte dinliyorum ama bu şarkıyı da öyle müthiş falan, şampiyon olurum diye girmedim. :)

5 değil mi ya Erman Ağabey'in. :)

Hayır, aynı mantıkla o zaman;

25166.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt