76. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alt tarafı şarkı yollayacaksınız, koskoca 2 saat neyinize yetmiyor, oraya son gönderim saati 21:00 yazılmış, görende kendiniz besteliyorsunuz sanacak.

Gitti gül gibim şarkı be. :D

6 aydır bekletiyordum. :D

Mehmet' in ısrarla mentionladığı Uğur Kaya bizim Ugur Kaya değil yalnız :D

Oha daha bir kaç saat evvel yarışmaya göndereyim diye düşündüğüm 3 şarkı listede :D

Ugur Kaya mention için teşekkürler. Bildirimi gelmedi ama son anda şansa denk geldim yine o da senin yerine olmuş :DD

Bir yasaklı şarkı gördüm sanki ama yasaklı listesinde adı geçmiyor :red: Eminim yasaklı olduğuna :)

Alt tarafı şarkı yollayacaksınız, koskoca 2 saat neyinize yetmiyor, oraya son gönderim saati 21:00 yazılmış, görende kendiniz besteliyorsunuz sanacak.
Bir suru sarki var icinden secmek zor oluyor agabey 3 saat yapalim gonderme suresini. :D :) sarki birde yasakli cikarsa boyle benim gibi eli ayagi dolasiyor insanin. :)

Son düzenleme:
Uğur pisi pisine diskalifiye olmuş hakikaten, ÖM'leri de başka kişiye attım sanırım.

Son dönemde ki en caf-caflı playlist var. Çok iddialı girsem ezdirirdim. :)

Sürpriz ata oynadık bu sefer ne olacak bakalım? :)

Listede yasaklı yok, olsa ben farkederim :D

Bende öyle hatırlıyorum. Puan verip vermeme konusunda ciddi çekincelerim var.
Hatta sen katıldın diye hatırlıyorum ama emin de değilim lakin ben hakettiği puanı vereceğim vallahi kimse kusura bakmasın :D Listedeki güncellenme sorununun bedelini yarışmacılara ödetmek olmaz :D

Bir suru sarki var icinden secmek zor oluyor agabey 3 saat yapalim gonderme suresini. :D :) sarki birde yasakli cikarsa boyle benim gibi eli ayagi dolasiyor insanin. :)

Sana bir sebepten dolayı bildirim gelmemiş, şimdi baktım 19:49'da atmışım, 21:00'a kadar geri dönüş olmamış senden. 2 saat gayet yeterli, 30-40 dakika şarkı tamam mesajını beklemek lazım ki sonra karışıklık olmasın, 20 kişi playlist beklerken süreyi uzatmakta sağlıklı bir yaklaşım değil, tamam eğlence-geyik ama neticede bekleyen insanlar var, ertesi gün mesai yapacak insanlar var.

Hatta sen katıldın diye hatırlıyorum ama emin de değilim lakin ben hakettiği puanı vereceğim vallahi kimse kusura bakmasın :D Listedeki güncellenme sorununun bedelini yarışmacılara ödetmek olmaz :D

Ozan katıldıysa daha evvel farketmeyedebilirim :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt