76. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatta sen katıldın diye hatırlıyorum ama emin de değilim lakin ben hakettiği puanı vereceğim vallahi kimse kusura bakmasın :D Listedeki güncellenme sorununun bedelini yarışmacılara ödetmek olmaz :D

Doğru söylüyorsun. Verelim madem puanı :D :D

Benim için puanlaması en kolay liste olacak bu gece atarım herhalde bir aksilik olmazsa.

Abi ben şarkıyı atmıştım sana. Hatta sen yazmışsın uğurun şarkısı tamam diye ön sayfalarda. Mention falan da gelmedi bana. Beni neden diskalifiye ettiniz ki?
Mehmet Arslaner

Abi ben şarkıyı atmıştım sana. Hatta sen yazmışsın uğurun şarkısı tamam diye ön sayfalarda. Mention falan da gelmedi bana. Beni neden diskalifiye ettiniz ki?
@Mehmet Arslaner

Kedi Lobisinin çıkıştaki yarışmacılarına komplo kurmuşlar, merak etme şampiyon olup intikamını alacağım.

@Mehmet Arslaner

Benim şarkımı ''Şampiyonlar Şampiyonu'' yaparsan olacağı bu. Kestiler biletini. Acımadılar sana. Hiç bir başarı cezasız kalmaz. Heyle böylesi asla :D

Playlisti begendim puanlarim hakettigi yerlere gidecek cok sukur. :D

Çocuğu yarışmadan sebepsiz yere diskalifiye et sonra benim hatam kusura bakma. :D

Bu organizasyon işleri wok tavada noodle pişirmeye benzemiyor Mehmet Bey :D :D

Bir yarışmacının link değiştirmek istemesi sebebiyle playlist güncellendi, hem de 2 kere :D

Allah aşkına bir daha ÖM atma. :D

Son düzenleme:
Çocuğu yarışmadan sebepsiz yere diskalifiye et sonra benim hatam kusura bakma. :D

Biz aramızda hallettik abi, bir daha yapmam zaten yarışma, noodle'ımı yer keyfime bakarım. :D

Geçende Tuna'yi diskalifiye etti di mi Mehmet Bey. Öyle hatirliyorum. O da kedi lobisi mensubuydu. Bizden intikammi aliyor ne iş:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt