- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Hayret, playlist beğenilmiş bu sefer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçende Tuna'yi diskalifiye etti di mi Mehmet Bey. Öyle hatirliyorum. O da kedi lobisi mensubuydu. Bizden intikammi aliyor ne iş![]()
Sana rağmen bu sefer güzel playlist olmuş kardeşimHayret, playlist beğenilmiş bu sefer.
Puanlarimi gönderdim, tamam midir mehmet kardesim
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Benim de listeden 2 şarkı patlamış yav şaka makaHele bir tanesine çok üzüldüm
![]()
Benim de listeden 2 şarkı patlamış yav şaka makaHele bir tanesine çok üzüldüm
![]()
10 şampiyonluğu nasıl kazandı zannediyorsunAlpay son 3 dakika kala tam 3 şarkı değiştirme girişiminde bulundu, işte o an başarısının sırrına vakıf oldum.Belki o patlayan şarkılardır.
Top SecretÖzel listeniz mi var oğlum sizin![]()
İşte şu cümle dahi ametal lobisinin tükenişinin bir alameti farikasıdır gözümde@Mehmet Arslaner 4 şarkıya puan verip, gerisini boş bırakabiliyor muyuz?
@Mehmet Arslaner 4 şarkıya puan verip, gerisini boş bırakabiliyor muyuz?
Özel listeniz mi var oğlum sizin![]()
Diskalifiye olmak şartıyla boş bırakabilirsiniz Arda bey, yarışmacıların tercihine karışmam söz konusu olamaz.
10 şampiyonluğu nasıl kazandı zannediyorsun@Alpay Asma kardeşim sağolsun gerçek Eurovision yarışmasına katılsa bu kadar ciddiye almaz
Lakin patlayan şarkılarımdan biri Alpay'ın olabilir doğrudur :asd22:
Top Secret![]()
Tam 582 şarkıdan oluşan dev eser.
%50'si (blues, rock)
%20'si (klasik)
%20 (soft pop)
%10 (oldies)
Senin yok mu yoksa ağabey?![]()
Sen mi diskalifiye edeceksin beni?![]()
10 şampiyonluğu nasıl kazandı zannediyorsun@Alpay Asma kardeşim sağolsun gerçek Eurovision yarışmasına katılsa bu kadar ciddiye almaz
Lakin patlayan şarkılarımdan biri Alpay'ın olabilir doğrudur :asd22:
Top Secret![]()
Benim stratejim çok daha farklı yazdım bak![]()