76. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayret, playlist beğenilmiş bu sefer.

Geçende Tuna'yi diskalifiye etti di mi Mehmet Bey. Öyle hatirliyorum. O da kedi lobisi mensubuydu. Bizden intikammi aliyor ne iş:D

Doğru hatırlıyorsun bak, 1 puanı yanlış diye gözünün yaşına bakmadı, düşman bellemiş bizi :D

Puanlarimi gönderdim, tamam midir mehmet kardesim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Benim de listeden 2 şarkı patlamış yav şaka maka :D Hele bir tanesine çok üzüldüm :D

Benim de listeden 2 şarkı patlamış yav şaka maka :D Hele bir tanesine çok üzüldüm :D

Alpay son 3 dakika kala tam 3 şarkı değiştirme girişiminde bulundu, işte o an başarısının sırrına vakıf oldum. :D Belki o patlayan şarkılardır.

Alpay son 3 dakika kala tam 3 şarkı değiştirme girişiminde bulundu, işte o an başarısının sırrına vakıf oldum. :D Belki o patlayan şarkılardır.
10 şampiyonluğu nasıl kazandı zannediyorsun :D Alpay Asma kardeşim sağolsun gerçek Eurovision yarışmasına katılsa bu kadar ciddiye almaz :D Lakin patlayan şarkılarımdan biri Alpay'ın olabilir doğrudur :asd22:

Özel listeniz mi var oğlum sizin :D
Top Secret :D

10 şampiyonluğu nasıl kazandı zannediyorsun :D @Alpay Asma kardeşim sağolsun gerçek Eurovision yarışmasına katılsa bu kadar ciddiye almaz :D Lakin patlayan şarkılarımdan biri Alpay'ın olabilir doğrudur :asd22:

Top Secret :D

Enteresan imiş o :D Ben başlık açıldığında hangi şarkıyı dinliyorsam genelde onunla katılıyorum :D Yasaklı listesinde ise sıradaki şarkı ile katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt