76. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban !

Ve geçiyoruz Musap'ın şampiyonu belirleyecek 12 puanına.

12 Katy Perry - Roar (Official)

:gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::cimbombom: Vee şampiyon Ömer Çoban oluyor kendisini tebrik ediyoruz

2. olma başarısı gösteren Aslan Türkoğlu nu ve 3. olma başarısı gösteren Emir Sato yu da tebrik ediyoruz. :hat:

@Ömer Çoban tebrikler lobidaş :D ESC'nin son dönemine damga vurdun adeta kutluyorum. 3. şampiyonluğun sana ve lobimize hayırlı uğurlu olsun :D
@Aslan Türkoğlu kardeşim nasılsın? :D Salonda şampiyonluk turu atıyor musun hala? :D
@Emir Sato lobimizin gelecekteki şampiyonlarından olacaksın inanıyorum :D Tebrikler :)

@Mehmet Arslaner kardeşim eline emeğine sağlık :D Lakin Ozan'ın da dediği gibi resmi BPL şampiyonluk ilancısı gibi bir şey oldun bilmem farkında mısın? :D

Bu kadar yaklaşmışken olmadı işte bu. :(

Puan veren herkese teşekkürümü sunuyorum. 3-4 yarışmacı dışında hemen hemen herkesten puan aldım.

Şampiyon Ömer Çoban , 3. olan Emir Sato 'yu kutluyorum. Mehmet Arslaner eline sağlık abi.

Bu arada ben tebrikleri kabul etmiyorum. Zira 2.liği başarısızlık olarak görüyorum. Son haftalarda kaybettiğim ikinci şampiyonluk oldu. Biri de sağolsun Hayri kardeşimin 100 yılda bir unutganlığına denk geldiği yarışmada kaybettim.

Logo_A77aque.jpg
images

@Ömer Çoban tebrikler lobidaş :D ESC'nin son dönemine damga vurdun adeta kutluyorum. 3. şampiyonluğun sana ve lobimize hayırlı uğurlu olsun :D
@Aslan Türkoğlu kardeşim nasılsın? :D Salonda şampiyonluk turu atıyor musun hala? :D
@Emir Sato lobimizin gelecekteki şampiyonlarından olacaksın inanıyorum :D Tebrikler :)

@Mehmet Arslaner kardeşim eline emeğine sağlık :D Lakin Ozan'ın da dediği gibi resmi BPL şampiyonluk ilancısı gibi bir şey oldun bilmem farkında mısın? :D

Ayıpsın lobidaşü hemen 77. esc düzenleyelim de 4. şampiyonluğum gelsin :H

amacımız Balporsuğu gibi asil bir hayvanı daha yukarılara taşımaktır:oley: mırmırdır komodindir sökmez bize :38573:

Geri
Üst Alt