- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 2.238
Eğer güzelim şarkıların piç edilmesine gönlünüz razı değilse, temalı yarışma düzenlenmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tebrikler Ömer Çoban Aslan Türkoğlu Emir Sato
Eline sağlık Mehmet Arslaner[/MENTION
Ne yapıyoruz Aslan kedi lobisi ile lobileri birleştiriyor muyuz?[/QUOTE]
Hayır abi. Birleşme söz konusu değil. Ama bu akşam kapalı kapılar ardında sn [USER=98]B. Arda Aycan ile kardeş lobi anlaşması imzalamayı umuyoruz. Bazı ufak tefek pürüzler var. Örneğin kardeş lobi anlaşması için ana şartlarımızdan biri Tuncay Tum denen adamın kedi lobisinden ihraç olunması. Başkan vekili sn Bariş Savaş Tuncay'ın kellesini bana emanet ettiğini söyledi. Eğer sn Arda Aycan da kabul ederse bu gece imzalar atılacak.
Mübala ediyoruz kardeşim olmaz öyle bir şey tabi ki lakin o cümle seni hedef alan bir cümle değil kesinlikle ve arif olan anladı zatenRock düşmanı benimde pek kafama kafama vurduğunu söyleyemem açıkçasıGayet sağlıklı bir münakaşa idi.
Aha arif :asd22:Yavaş vursun![]()
Hayır abi. Birleşme söz konusu değil. Ama bu akşam kapalı kapılar ardında sn @B. Arda Aycan ile kardeş lobi anlaşması imzalamayı umuyoruz. Bazı ufak tefek pürüzler var. Örneğin kardeş lobi anlaşması için ana şartlarımızdan biri Tuncay Tum denen adamın kedi lobisinden ihraç olunması. Başkan vekili sn @Bariş Savaş Tuncay'ın kellesini bana emanet ettiğini söyledi. Eğer sn Arda Aycan da kabul ederse bu gece imzalar atılacak.
Buradayız kardeşim sen hiç merak etme@Alpay Asma @Erman Türker @Ozan Tokgöz @Ömer Çoban @Emir Sato
Lobidaşlarım, tam kadro katılacaksanız açayım yeni yarışmayı.
Tebrikler @Ömer Çoban @Aslan Türkoğlu @Emir Sato
Eline sağlık @Mehmet Arslaner Bundan sonra her yarışmayı senin düzenlemeni dilerim. Hep Porsuk Hep porsuk
Ömer ve Emir temsiliPatilerinize sağlık
https://www.youtube.com/watch?v=SvfRUrlE6JY
Hayrola kardeşimGideyim bir karda yürüyeyim de kendime geleyim, hiç birinizi sevmiyorum iyi akşamlar.
Kardeş lobi diye bir şey olmaz, lobiyi kapatıp yuvanıza döneceksiniz Tuncay' ın kellesini verebiliriz![]()
Gitsin bir aslana saldirsin görelim Porsugunuzu.![]()
Gideyim bir karda yürüyeyim de kendime geleyim, hiç birinizi sevmiyorum iyi akşamlar.
Biz yuvamızdan memnunuz.ama porsuklardan memnun değiliz. Biz ayrıldıktan sonra özellikle sen yerlerde sürünüyorsun abi.
hadi imzalayalım, beraber saldıralım porsuklara.