76. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban !

Eğer güzelim şarkıların piç edilmesine gönlünüz razı değilse, temalı yarışma düzenlenmeli.

Tebrikler Ömer Çoban Aslan Türkoğlu Emir Sato

Eline sağlık Mehmet Arslaner[/MENTION

Ne yapıyoruz Aslan kedi lobisi ile lobileri birleştiriyor muyuz?[/QUOTE]

Hayır abi. Birleşme söz konusu değil. Ama bu akşam kapalı kapılar ardında sn [USER=98]B. Arda Aycan
ile kardeş lobi anlaşması imzalamayı umuyoruz. Bazı ufak tefek pürüzler var. Örneğin kardeş lobi anlaşması için ana şartlarımızdan biri Tuncay Tum denen adamın kedi lobisinden ihraç olunması. Başkan vekili sn Bariş Savaş Tuncay'ın kellesini bana emanet ettiğini söyledi. Eğer sn Arda Aycan da kabul ederse bu gece imzalar atılacak.

77 icün şarkim hazir yoldayim açılırsa ismimin yazılmasını reca ediyorum

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır abi. Birleşme söz konusu değil. Ama bu akşam kapalı kapılar ardında sn @B. Arda Aycan ile kardeş lobi anlaşması imzalamayı umuyoruz. Bazı ufak tefek pürüzler var. Örneğin kardeş lobi anlaşması için ana şartlarımızdan biri Tuncay Tum denen adamın kedi lobisinden ihraç olunması. Başkan vekili sn @Bariş Savaş Tuncay'ın kellesini bana emanet ettiğini söyledi. Eğer sn Arda Aycan da kabul ederse bu gece imzalar atılacak.

Kardeş lobi diye bir şey olmaz, lobiyi kapatıp yuvanıza döneceksiniz Tuncay' ın kellesini verebiliriz :D

Tuncay Tum

hocam puanlamanı cidden gözden geçirmen gerekiyor bence. herkesin sevdiği müzik tarzı farklıdır eywallah ama seninki vicdanları rahatsız ediyor :D

Gideyim bir karda yürüyeyim de kendime geleyim, hiç birinizi sevmiyorum iyi akşamlar.

Gideyim bir karda yürüyeyim de kendime geleyim, hiç birinizi sevmiyorum iyi akşamlar.
Hayrola kardeşim :D Senin yerin BPL diyoruz diyoruz ama inandıramıyoruz :D Düzenlediğin hemen hemen her yarışmada porsuklar şampiyonluk kazanıyor yani kan çekiyor işte daha ne olsun :asd22:

Kardeş lobi diye bir şey olmaz, lobiyi kapatıp yuvanıza döneceksiniz Tuncay' ın kellesini verebiliriz :D

Biz yuvamızdan memnunuz. :D ama porsuklardan memnun değiliz. Biz ayrıldıktan sonra özellikle sen yerlerde sürünüyorsun abi. :D hadi imzalayalım, beraber saldıralım porsuklara.

Kaybolmayın bir yere güzide insanlar, sende Mehmet Arslaner abi karda yürüyüşü benim yarışmadan sonra yaparsın:D

Biz yuvamızdan memnunuz. :D ama porsuklardan memnun değiliz. Biz ayrıldıktan sonra özellikle sen yerlerde sürünüyorsun abi. :D hadi imzalayalım, beraber saldıralım porsuklara.

Biz saldırgan bir lobi değiliz :D Dönmek istediğinizde müzakereleri başlatırız :D

Geri
Üst Alt