76. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban !

Ayıpsın lobidaşü hemen 77. esc düzenleyelim de 4. şampiyonluğum gelsin :H

amacımız Balporsuğu gibi asil bir hayvanı daha yukarılara taşımaktır:oley: mırmırdır komodindir sökmez bize :38573:

11.i almam lazım AĞABEY bir sonraki yarışmaya lütfen. :D

Yine 14.oldum,Aslan Türkoğlunun ihtiyacı olan puanı almakta tedirgin etmiyor değil.

Tebrikler puan veren herkese teşekkürler bu arada.

Smiley_Tiny_Chinaman.gif
Erman Türker
Smiley_Tiny_Chinaman.gif
Berkan Baba
Smiley_Tiny_Chinaman.gif
Demirhan Acar
--
:005: Ömer Çoban
--
sevgili Mehmet Arslaner'i de :hat: Alpay Asma 'yi Alpay Asman'a evriltmis olmasina ragmen nihayed zicmazdan bir yarisma duzenleyebildigi, ve guzel bir birinci cikardigi icin de ayrica tebrik ediyorum.

son olarak, nirvana'ya edilmis hakareti bilincli olarak gormezden gelmeyi secerek olumlu bir yarisma oldugu kana'atinde oldugumu bildiriyor, ve lord buddha'ya siginiyorum.

Çaresizliğin dışa vurumu :D Bizde diyorduk; Komodinler ve Mırmırlar birleşin yoksa Porsuklar ham yapmaya devam edecek :D :D
Aynen öyle :D Bir de bunun üstüne @Emir Sato gibi bir ürkütücü rock balladçı katıldı lobimize :D Daha bugün yarışma öncesi rock müzik türünü kötüleyen bir renkdaşımızın kafasına kafasına vuruyordu kendi gözlerimle gördüm :D :D Tam bir Ametal Lobby Broker :asd22:

İtiraf: katildigim son 3 yarismada donanimhaber sarki yarismasi sampiyon sarkilariyla yaristim. Peki sonuc.
Guzelim sarkilara niye burda puan cikmiyor atayim mi hepinizi konudan ha.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen öyle :D Bir de bunun üstüne @Emir Sato gibi bir ürkütücü rock balladçı katıldı lobimize :D Daha bugün yarışma öncesi rock müzik türünü kötüleyen bir renkdaşımızın kafasına kafasına vuruyordu kendi gözlerimle gördüm :D :D Tam bir Ametal Lobby Broker :asd22:
Rock düşmanı benimde pek kafama kafama vurduğunu söyleyemem açıkçası :D Gayet sağlıklı bir münakaşa idi.

Yavaş vursun :red:

Geri
Üst Alt