Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman servet hata yapınca gelip burada savunacaksın anladın mı ? Gol attı diye " aha işte alın servet süper adam vs.." triplerine girmeyeceksin. Kimin ne olduğunu iyi biliyoruz.
Birde yabancı-yerli ayrımı gibi leş düşünce sistemden sıyrıl sonra konuşalım.
Baros,Arda,Kewell,Servet,Sabri gibi oyunculara her zaman saygım vardır.Kötü oynasalar bile sesimi çıkarmam.Ama Barış,Mustafa Sarp,Gökhan Zan,Elano,Aykut gibi işin hakkını vermeyen bu formayı haketmeyen oyuncuları her kötü oynadıklarında eleştirirm.Ki sizin de her zaman yaptığınız şey..Öyle yabancı-türk ayrımı yapıyorum diye de saçma sapan konuşamazsın.Ben sadece Elanoya sırf yabancı diye laf kondurmayanlara kızıyorum.Bu forumdaki çoğu üyeden daha Geniş bakarım bu konulara.En sevmediğim şey milliyetçiliktir.
5 para etmez Yabancı oyuncuları saçma sapan savunuyorlar.İğreniyorum sizin taraftarlığınızdan.Yazıklar olsun be.
Bu senin mesajın. Burada ne yazacaksın biliyormusun ? 5 para etmez futbolcuları savunanları ....
Misbah, Haktan, Emre, Serhat.
Görüşü dar adamlar bunlar. Pek sallamamak lazım aslında. Ama bizdekide merak işte. Yazmadan duramıyoruz.
Bu arada şimdiden geçmiş olsun. Aydın Konya'da o golü attı 5 senedir kulüpte hiçbirşey yapmamasına rağmen. Servet te bugün bu golü attı herşey unutuldu. Servet ile yola çıkarsak yine kaybedicez. Yönetim aklını başına toplasın ve Ayhan, Barış, Sarp, Servet, Balta, Aydın gibi isimlerden arındırsın şu takımı.
Şu takımın TEK problemi bu adamlardan katkı beklemesi. Çok şey götürdüler takımdan çoooook.
Servet nereye kalıyor? Defansif bir katkısını görüyormusun? Topla üstüne gelen her adam tehlike yaratıyor kalede. Topu oyuna sokamaması falan değil geçin o hikayeleri. Adam savunma yapmasını bilmiyor. Hantal, Ağır, pozisyon bilgisi 0. Gelene gidene vurmak değildir savunma oyuncusunun görevi. Açın Neill'i hatta ERsan Gülüm'ü biraz izleyin. Hatta stoper oynayan Cana'yı. Savunma yapmayı gerçekten biliyorlar. Servet bomboş bir adam. Sürekli hataya meyilli. Milli takım etiketi yüzünden de bulunduğu takımlarda sorun çıkarıyor. Bekletmeden arındırcaksın bu isimlerden takımı. Servet'ten üstün tonla adam var ligde.
1.si hantal dediğiniz o adam bilmem izlediniz mi fiziğini kullanarak birçok topda tehlikeyi önledi. 2.si topu oyuna sokarken genelde en yakındaki arkadaşını tercih ediyor. Çünkü daha iyi kullanacak birine teslim etmesinide biliyor. 2'ye 1 yakalandığı pozisyonda bilmem izlediniz mi fiziğiyle orayı kapatarak hem topu diğer arkadaşına atmasını önledi hemde topu rakip futbolcunun önünden alıp kornere gönderdi. Hemde bir gol attı. Ben sayarım. Eğer gönderilecek birileri varsa bunlar; Gökhan Zan, Mustafa Sarp, Hakan Balta, Aydın Yılmaz, Barış Özbek... gibi oyuncular olmalıdır.
Misbah, Haktan, Emre, Serhat.
Görüşü dar adamlar bunlar. Pek sallamamak lazım aslında. Ama bizdekide merak işte. Yazmadan duramıyoruz.
Adam futbolcu değilki. Gördüğün meşine tepik at demişler sürmüşler sahaya