#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

veda maçına yakışacak klasta bir gol attı, olası bir beraberliği yada mağlubiyeti önled, açıkcası bende şaşırdım böyle bir golü atmasını.

O zaman servet hata yapınca gelip burada savunacaksın anladın mı ? Gol attı diye " aha işte alın servet süper adam vs.." triplerine girmeyeceksin. Kimin ne olduğunu iyi biliyoruz.

Birde yabancı-yerli ayrımı gibi leş düşünce sistemden sıyrıl sonra konuşalım.

Baros,Arda,Kewell,Servet,Sabri gibi oyunculara her zaman saygım vardır.Kötü oynasalar bile sesimi çıkarmam.Ama Barış,Mustafa Sarp,Gökhan Zan,Elano,Aykut gibi işin hakkını vermeyen bu formayı haketmeyen oyuncuları her kötü oynadıklarında eleştirirm.Ki sizin de her zaman yaptığınız şey..Öyle yabancı-türk ayrımı yapıyorum diye de saçma sapan konuşamazsın.Ben sadece Elanoya sırf yabancı diye laf kondurmayanlara kızıyorum.Bu forumdaki çoğu üyeden daha Geniş bakarım bu konulara.En sevmediğim şey milliyetçiliktir.

Gökhan Zan tepeden tırnağa Servet'ten daha iyi futbolcu.

Bugün başarılıydı. Ama topu çok daha az kullanması gerekiyor. Resmen topa bomba muamelesi yapıyor.

Baros,Arda,Kewell,Servet,Sabri gibi oyunculara her zaman saygım vardır.Kötü oynasalar bile sesimi çıkarmam.Ama Barış,Mustafa Sarp,Gökhan Zan,Elano,Aykut gibi işin hakkını vermeyen bu formayı haketmeyen oyuncuları her kötü oynadıklarında eleştirirm.Ki sizin de her zaman yaptığınız şey..Öyle yabancı-türk ayrımı yapıyorum diye de saçma sapan konuşamazsın.Ben sadece Elanoya sırf yabancı diye laf kondurmayanlara kızıyorum.Bu forumdaki çoğu üyeden daha Geniş bakarım bu konulara.En sevmediğim şey milliyetçiliktir.

5 para etmez Yabancı oyuncuları saçma sapan savunuyorlar.İğreniyorum sizin taraftarlığınızdan.Yazıklar olsun be.

Bu senin mesajın. Burada ne yazacaksın biliyormusun ? 5 para etmez futbolcuları savunanları ....

Bu senin mesajın. Burada ne yazacaksın biliyormusun ? 5 para etmez futbolcuları savunanları ....

Misbah, Haktan, Emre, Serhat.

Görüşü dar adamlar bunlar. Pek sallamamak lazım aslında. Ama bizdekide merak işte. Yazmadan duramıyoruz.

Güzel gol attı, onun dışında gene vasat.

Bu arada şimdiden geçmiş olsun. Aydın Konya'da o golü attı 5 senedir kulüpte hiçbirşey yapmamasına rağmen. Servet te bugün bu golü attı herşey unutuldu. Servet ile yola çıkarsak yine kaybedicez. Yönetim aklını başına toplasın ve Ayhan, Barış, Sarp, Servet, Balta, Aydın gibi isimlerden arındırsın şu takımı.

Şu takımın TEK problemi bu adamlardan katkı beklemesi. Çok şey götürdüler takımdan çoooook.

sarp ve servet kurtulduğumuz gün bizim kurtuluşumuzdur

Bu arada şimdiden geçmiş olsun. Aydın Konya'da o golü attı 5 senedir kulüpte hiçbirşey yapmamasına rağmen. Servet te bugün bu golü attı herşey unutuldu. Servet ile yola çıkarsak yine kaybedicez. Yönetim aklını başına toplasın ve Ayhan, Barış, Sarp, Servet, Balta, Aydın gibi isimlerden arındırsın şu takımı.

Şu takımın TEK problemi bu adamlardan katkı beklemesi. Çok şey götürdüler takımdan çoooook.

Servet haricinde hepsine katılıyorum. Servet kalmalı yanlış düşündüğünüzü düşünüyorum... :)

Servet nereye kalıyor? Defansif bir katkısını görüyormusun? Topla üstüne gelen her adam tehlike yaratıyor kalede. Topu oyuna sokamaması falan değil geçin o hikayeleri. Adam savunma yapmasını bilmiyor. Hantal, Ağır, pozisyon bilgisi 0. Gelene gidene vurmak değildir savunma oyuncusunun görevi. Açın Neill'i hatta ERsan Gülüm'ü biraz izleyin. Hatta stoper oynayan Cana'yı. Savunma yapmayı gerçekten biliyorlar. Servet bomboş bir adam. Sürekli hataya meyilli. Milli takım etiketi yüzünden de bulunduğu takımlarda sorun çıkarıyor. Bekletmeden arındırcaksın bu isimlerden takımı. Servet'ten üstün tonla adam var ligde.

Servet nereye kalıyor? Defansif bir katkısını görüyormusun? Topla üstüne gelen her adam tehlike yaratıyor kalede. Topu oyuna sokamaması falan değil geçin o hikayeleri. Adam savunma yapmasını bilmiyor. Hantal, Ağır, pozisyon bilgisi 0. Gelene gidene vurmak değildir savunma oyuncusunun görevi. Açın Neill'i hatta ERsan Gülüm'ü biraz izleyin. Hatta stoper oynayan Cana'yı. Savunma yapmayı gerçekten biliyorlar. Servet bomboş bir adam. Sürekli hataya meyilli. Milli takım etiketi yüzünden de bulunduğu takımlarda sorun çıkarıyor. Bekletmeden arındırcaksın bu isimlerden takımı. Servet'ten üstün tonla adam var ligde.

1.si hantal dediğiniz o adam bilmem izlediniz mi fiziğini kullanarak birçok topda tehlikeyi önledi. 2.si topu oyuna sokarken genelde en yakındaki arkadaşını tercih ediyor. Çünkü daha iyi kullanacak birine teslim etmesinide biliyor. 2'ye 1 yakalandığı pozisyonda bilmem izlediniz mi fiziğiyle orayı kapatarak hem topu diğer arkadaşına atmasını önledi hemde topu rakip futbolcunun önünden alıp kornere gönderdi. Hemde bir gol attı. Ben sayarım. Eğer gönderilecek birileri varsa bunlar; Gökhan Zan, Mustafa Sarp, Hakan Balta, Aydın Yılmaz, Barış Özbek... gibi oyuncular olmalıdır.

1.si hantal dediğiniz o adam bilmem izlediniz mi fiziğini kullanarak birçok topda tehlikeyi önledi. 2.si topu oyuna sokarken genelde en yakındaki arkadaşını tercih ediyor. Çünkü daha iyi kullanacak birine teslim etmesinide biliyor. 2'ye 1 yakalandığı pozisyonda bilmem izlediniz mi fiziğiyle orayı kapatarak hem topu diğer arkadaşına atmasını önledi hemde topu rakip futbolcunun önünden alıp kornere gönderdi. Hemde bir gol attı. Ben sayarım. Eğer gönderilecek birileri varsa bunlar; Gökhan Zan, Mustafa Sarp, Hakan Balta, Aydın Yılmaz, Barış Özbek... gibi oyuncular olmalıdır.

AL işte gelmiş bana bu maçta yaptığı şeyleri sayıyor. Bana son 2 sene yapamadıklarını saysana?

Servetin önüne 6 tane savunma yapmayı bilmez adam koyarsan elbet hata yapacaktır. Biz bu hataya 3 senedir düşüyoruz. Galatasarayda senelerdir sağlam bir defansif anlayış oluşturulamadı.Servet de senelerdir bu takımda nedense hep ilk tercih olmuştur, dolayısıyla taraftar servete rahatlıkla giydirebilir. Kalli döneminde kusursuz bi sezon geçirdiğini biliyoruz. Hatta şampiyonluğun mimarlarından biridir. Çünkü o takım savunma yapmayı biliyordu. Skibbe ve Rijkaard dönemlerinde aşırı derecede bireysellik vardı ve takım olamıyorduk. Fazla yıldız almanın da dezavantajlarından biridir.

Bir zamanlar Sabri'de aynı durumları yaşamıştı, neyse ki o akıllı çıktı üçlü müçlü çektirerek sempatik görünmeyi başardı. Bakın şuan takımdaki uzak ara en kaliteli topçumuz, üstelik altyapıdan yetişmiş Arda bile bugün tartışılıyor, tü kaka edilmeye başlandı. Seneye de kalırsa heralde servet muamelesi görür. Taraftar psikolojisi ;)

Arkasında Aykut, önünde Barış - Sarp, solunda Balta varken Puyol olmasını mı bekliyordun Servet'in. Herkes formsuzken tek başına bütün atakları kesecek hali yok adamın. Takım iyi olursa o da olur.

Son dönemde yaptıklarını unutamam şahsen. Rijkaard olayından bu yana.. Ama şöylede birşey var, Beypazarı Şekerspor maçında bana kalırsa olumlu oynadı. 30.dk Barış'ın kaptırdığı topu kesmese, maçın dönmesi imkansızdı.

Bende Servet'in yetersiz olduğunu düşünüyorum. Ama bugün gayet iyiydi. Ayrıca giderse yerine iyi bir yerli bulmak şu anda bence zor.

Ömer Toprak, Ersan Adem Gülüm veya Serdar Kesimal demeyin lütfen. Bu futbolcuları biraz zor alırız gibi. Ama alınacaksa tabiki Servet gidebilir. Asıl problem çözülmeden ekstra mevkiler biraz beklenebilir. Öncelik olarak orta sahamızı oluşturmalıyız. Ondan sonra Servet belki bambaşka bir şekilde karşımıza çıkacak. Neden olmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt