#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

hakan balta - servet kazma ... bence yerine iyi bir defans bulunursa kalmamalı

Servet sol stoper ve bilin bakalım solunda kim oynuyor :asd: Bakıyorum sürekli aynı kişiler Servet'i ısrarla eleştiriyor , sorun altın sarısı saçları olmaması veya artistik bir şekilde ''f.ck off'' diyememesiyse söyleyin halledilir.:b5:

demek görmedin peki ben aksini kanıtlarsam forumda yazmayı bırakır mısın ? :b5:

Çok acımasızsın!...Haklısın,ispatlaman çok kolay tabi de,ne gerek var?...Bırak yazsın yaw!...Az çok tutarlı sayılır yazdıkları,abuk subuk yazan bir çoklarına kıyasla...

Servet Rizespor'a gitmeli.

Çok acımasızsın!...Haklısın,ispatlaman çok kolay tabi de,ne gerek var?...Bırak yazsın yaw!...Az çok tutarlı sayılır yazdıkları,abuk subuk yazan bir çoklarına kıyasla...

ben iyi bir Galatasaraylı olduğunun farkındayım ,futbolu takip eden de biri ama sürekli Servet'e sallayıp ; Kewell, Zan gibilere yumuşak geçiş yapmasını adil bulmuyorum.

ben iyi bir Galatasaraylı olduğunun farkındayım ,futbolu takip eden de biri ama sürekli Servet'e sallayıp ; Kewell, Zan gibilere yumuşak geçiş yapmasını adil bulmuyorum.

Gökhan Zan futbolcu. Servet değil.

Gökhan kronik sakat Servet değil.

Aralarındaki tek fark bu.

yahu ibrahim toraman bile servetten daha cok kafa topu aliyor

nasil mac seyrediyorsunuz anlamiyorum

yahu ibrahim toraman bile servetten daha cok kafa topu aliyor

nasil mac seyrediyorsunuz anlamiyorum

Anladığım kadarıyla takımda en nefret ettiğin futbolcu Balta...Psikolojik sorunlarına bağlı olduğunu gözlemlediğim ya da hissettiğim diyelim,korkunç bir konsantrasyon problemi yaşamakta...Rijkaarda en çok kızdığım noktalardan birisidir,bu durumdaki bir oyuncuyu sürekli sahaya sürmesi...Bu haldeki bir adamı oynatacağına Emre Çolak ı bile o fiziğiyle sol bek oynatsa daha mantıklı hareket etmiş olurdu...Böyle bir solbekle oynayan sol stoper için ''En fazla hatasız oynar,iyi oynadığı maç olamaz'' gibilerden yorumunu hatırlıyorum...Bende ''Bu ligde Servet dışında hiç bir stoper bu Baltanın hatalarını bu denli tolere edemezdi'' iddiasındayım.Cevabın nedir?

Hakan Balta'nın çok iyi olduğu dönemlerde de Servet çok kötüydü.

Cok merak ediyorum, Servet bir takima transfer olsa, imza töreninde top sektir deseler kaç kere sektirebilecek, adamin teknigi o kadar zayif ki en fazla 4-5 kere sektirebilir :)

Ulan kimi aldik der, adami imza töreninde geri kovarlar :D

2 kafa vurdurdular hayatımızı bitirdiler neredeyse :42:

Cok merak ediyorum, Servet bir takima transfer olsa, imza töreninde top sektir deseler kaç kere sektirebilecek, adamin teknigi o kadar zayif ki en fazla 4-5 kere sektirebilir :)

Ulan kimi aldik der, adami imza töreninde geri kovarlar :D

Geri dönmesi hayırrlı olur.Zira defansa oyuncusuna top sektirmesini söyleyen bir kulüpte oynamamış olur.Ayrıca servetin canayı geçeceğine emin top sektirme konusunda hemde cana ortasaha oyuncusu olduğu halde

Geri dönmesi hayırrlı olur.Zira defansa oyuncusuna top sektirmesini söyleyen bir kulüpte oynamamış olur.Ayrıca servetin canayı geçeceğine emin top sektirme konusunda hemde cana ortasaha oyuncusu olduğu halde

Her imza töreninde kameramanlar güzel görüntüler alsin diye futbolcu bir kaç hareket yapar topla, her profesyonel futbolcu güzel hareketler yapabilir, fakat Servet'in taktigi o kadar dandik ki top bile sektiremez.. Ve bu adam bizde oyun kurma görevini üstleniyor... Mesele zaten kaç kere sektirdigi degil, yeteginin ne kadar zayif oldugunu görmek...

Her imza töreninde kameramanlar güzel görüntüler alsin diye futbolcu bir kaç hareket yapar topla, her profesyonel futbolcu güzel hareketler yapabilir, fakat Servet'in taktigi o kadar dandik ki top bile sektiremez.. Ve bu adam bizde oyun kurma görevini üstleniyor... Mesele zaten kaç kere sektirdigi degil, yeteginin ne kadar zayif oldugunu görmek...

Oyun kurma görevini üstlenmesinin nedeni kendi suçu sanki.Bekler topu ileri oynamıyor ortasahalar oynamaıyor sürekli servete geri pas yapıyorlar.Adamda belli bir süre sonra topu ileri şişirmek zorunda kalıyor.Cana ayhan barışı kaç kere geriden top alırken gördün.Fenerde emre,beşiktaşta ernst,ts de selçuk sürekli gelip savunmadan top alıyor

Defans yapmayı bilmeyen defans oyuncusu izleme şerefine nail olduk tüm Galatasaray'lılar olarak. Çok şanslıyız. :):)

Oyun kurma görevini üstlenmesinin nedeni kendi suçu sanki.Bekler topu ileri oynamıyor ortasahalar oynamaıyor sürekli servete geri pas yapıyorlar.Adamda belli bir süre sonra topu ileri şişirmek zorunda kalıyor.Cana ayhan barışı kaç kere geriden top alırken gördün.Fenerde emre,beşiktaşta ernst,ts de selçuk sürekli gelip savunmadan top alıyor

Tartismaya son noktayi koyayim mi ?

Sene 2011... Iyi hücum savunmadan baslar... Galatasaray'dayiz, Türkiye'nin en büyük spor kulübü.. Futbol takiminin savunma göbeginde Servet Cetin oynuyor.. Top teknigi yok, oyun kuramiyor.. Bitti... Gerisi önemli degil, Servet bu takimdan gidecek... Galatasaray'i satmasini falanda geçtim, unuttuk onlari...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt