Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakıyorum sürekli aynı kişiler Servet'i ısrarla eleştiriyor , sorun altın sarısı saçları olmaması veya artistik bir şekilde ''f.ck off'' diyememesiyse söyleyin halledilir.:b5:Servet pozisyon almayı bilmiyor sonuç bu. Çok karmaşık bişey anlatmadım sana.
Neye göre bu sonuca vardin ?
demek görmedin peki ben aksini kanıtlarsam forumda yazmayı bırakır mısın ? :b5:her yan topun gol olmasina bakaraktir bence
daha her hangi bir yandan gelen ortada kafayla uzaklastirdigini gormedim bu sene
demek görmedin peki ben aksini kanıtlarsam forumda yazmayı bırakır mısın ? :b5:
Çok acımasızsın!...Haklısın,ispatlaman çok kolay tabi de,ne gerek var?...Bırak yazsın yaw!...Az çok tutarlı sayılır yazdıkları,abuk subuk yazan bir çoklarına kıyasla...
ben iyi bir Galatasaraylı olduğunun farkındayım ,futbolu takip eden de biri ama sürekli Servet'e sallayıp ; Kewell, Zan gibilere yumuşak geçiş yapmasını adil bulmuyorum.
Neye göre bu sonuca vardin ?
yahu ibrahim toraman bile servetten daha cok kafa topu aliyor
nasil mac seyrediyorsunuz anlamiyorum
Cok merak ediyorum, Servet bir takima transfer olsa, imza töreninde top sektir deseler kaç kere sektirebilecek, adamin teknigi o kadar zayif ki en fazla 4-5 kere sektirebilir
Ulan kimi aldik der, adami imza töreninde geri kovarlar![]()
Geri dönmesi hayırrlı olur.Zira defansa oyuncusuna top sektirmesini söyleyen bir kulüpte oynamamış olur.Ayrıca servetin canayı geçeceğine emin top sektirme konusunda hemde cana ortasaha oyuncusu olduğu halde
Her imza töreninde kameramanlar güzel görüntüler alsin diye futbolcu bir kaç hareket yapar topla, her profesyonel futbolcu güzel hareketler yapabilir, fakat Servet'in taktigi o kadar dandik ki top bile sektiremez.. Ve bu adam bizde oyun kurma görevini üstleniyor... Mesele zaten kaç kere sektirdigi degil, yeteginin ne kadar zayif oldugunu görmek...
Oyun kurma görevini üstlenmesinin nedeni kendi suçu sanki.Bekler topu ileri oynamıyor ortasahalar oynamaıyor sürekli servete geri pas yapıyorlar.Adamda belli bir süre sonra topu ileri şişirmek zorunda kalıyor.Cana ayhan barışı kaç kere geriden top alırken gördün.Fenerde emre,beşiktaşta ernst,ts de selçuk sürekli gelip savunmadan top alıyor