#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

servet_ankarag%C3%BCc%C3%BC_hata.jpg

Sırf hocası kovulsun diye takımını satan bir adamı kollamayın.

Kart görse ne olacak ki?Songda trabzondayken kart görmeme rekoru kırmıştı.Olumlu istatistik bu.Ceme yaptıklarından dolayı çok suçlu ama kart olayıyla bunun hiç alakası yok

Anlarsınız diye açıklamadan yazmıştım. Düşünmeye sevkediyorum insanları.

Kart görmeyen oyuncu etliye sütlüye karışmamıştır. Çünkü defans oyuncusu birkere de olsun pozisyon hatası yapar ve rakibini düşürür.

Mantıken bakarsak 3 sene içinde baya sarı kart ve en az 3-4 kırmızı kart görmüş olması gerekir.

0 kart görüyorsa gelene gidene geç diyen bir oyuncu olduğunu anlarız.

Ve böyle bir oyuncuya da Galatasaray'da yer yoktur.

20767_291565898536_234469938536_3239364_5136602_n.jpg

3'üde yok paşam. :(

servet'le gelecek şampiyonluğa küme düşmeyi tercih ederim.

Kart görmemesi olayına savunma getirecek başka arkadaş var mı ?

Hiç sevmiyorum bu "adamı"! ama T.D de oynatmasın kardeşim madem satıyor kendisni. İnsan bindiği dalı keser mi

Galatasaray'dan kovulduğu an, Hiddink bu herifi anında kesecektir. Bu adamın Milli takımda oynama sebebi hem büyük takım oyuncusu olmasıdır, hemde Oğuz Çetin gibi futbol cahili adamların futbol piyasası içinde olmasındandır.

ya videoyu gördümde o çocuğun servete öyle sert girmesi normalmi.

hem geçen zamanlarda bu çocuğun sözleşme uzatmak istemediği ve bedava fenere gideceği yazılıyordu......

ha servet eğer vurduysa hata ama tek taraflı düşünmeyin

kendisine güvenilmeyen yerde takımı satar, kendine güvenilen yerde gencecik adamı döver. servet çetin'i özet geçtim.

Servet'i gram sevmem ama takım satma olayları hikaye.

Hangi hikaye olm ya?Aç izle şu özeti tekrardan.Adam yanından geçen topa ayağını uzatmıyor bldiğin.Sattığını kabullenmeniz için ille topu sürüp(becerebilirse) bizim kalenin içine mi bırakması lazım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt