#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

SERVET iyi bir defans diyenler;

Kendinden 5 cm kısa adamdan hava topu alamayan,

aldığı hava toplarını rakibe indiren,

Kademe anlayışını bilmeyen,

Kısa veya uzun topla çıkamayan oyun kuramayan bir adam nasıl iyi bir defans oluyor anlamıyorum?

Sırf mücadele ise olay , sabri de servet de mücadeleci adamlar ama çok ama çok kötü oyuncular çünkü yetenekleri yok.

Servet artık gönderilmeli tabiki ekliyim sabri de! Ama cem sultan bizim evladımız, Galatasaray'ımızın çocuğu, önce onu kazanmamız lazım sonra da bizim evladımızı ezmeye çalışan paragöz serveti göndermemiz gerek.

5 olsa iyi 8 cm kısa :) ayrıca sabri olayına kesinlikle katılmıyorum..

228606_5291607613_675947613_189384_7517_n.jpg

Fenerli bi adamı göz göre göre yıllardır barındırdık artık defol git

Kompleksliler çökmeden mesajimi yazip çikayim.

Helal olsun, sahanin en iyisiydi ve performansini güzel bir golle süsledi. Bülent hocayi da Cem ile yasanan olaydan ötürü tebrik etmek lazim, ikisini de baristirarak belki de geldiginden beri en olumlu isini yapti.

Kompleksliler çökmeden mesajimi yazip çikayim.

Helal olsun, sahanin en iyisiydi ve performansini güzel bir golle süsledi. Bülent hocayi da Cem ile yasanan olaydan ötürü tebrik etmek lazim, ikisini de baristirarak belki de geldiginden beri en olumlu isini yapti.

Servet sümkürsün sana.

Bir de böyle seviyesiz mesaj atan adamlar tecrübeli üye olmaz mi, ona bitiyorum

iyi bakın beyler, en az adnan polat kadar nedendir durumumuza bu haktan gibileri.

Adnan Polat = Servet Çetin = Hakan Balta

Maçı izlemedim ama bana söylenen;

"Kasımpaşa'nın direkten dönen topunda yaptığı asist görülmeye değerdi."

Gol attı ama 2-3 gol yedirecekti rahat.

Siz git diysounuz tribünler Servettttttt Servettttttttt diye bağardı hey yavrumm.

Takıma yine her zamanki klasik gollerinden yedirmiş, gol attı diye övülüyor. Bu şuna benziyor, defansif görevlerini, sağ bek görevlerinin önceliğini 10 numara yapan Sabri'nin, orta açamıyor diye yuhalanması. Adnan Polat gerçekten bu taraftarın nevrini döndürdü, temiz bir yorum bile yapamıyor çoğu insan.

Arda gittikten sonra takımın kaptanı olması gereken adam.

Servet gol attığında yemin ederim ne kadar üzüldüm anlatamam. Anladım ki Servet beni Galatasaray'dan soğutmuş. Bu adamın 2 senedir takıma verdiği zararı görmüyoruz. Kasımpaşa'nın adam akıllı 2 forveti olsaydı bu maçı Servet'in hataları yüzünden yenilirdik ama yendiğimiz için Servet alkışlanıyor. Tribünler Serveet diye böğürüyordu resmen. Utandım Galatasaray'lı olmaktan o an. Artık iş performans meselesi değil. Gelecek sene Servet çok iyi oynayacak garantisini verseler yine istemem. Sevinemem artık bu adam yararlı bi şey yaptığında. Kulubün anasını ağlattı ama hala el üstünde tutuluyor.

Servet takımda kral olduysa bize de gitmek düşer. 22 yıllık fanatik Galatasaay'lıyım ama Servet-Balta yüzünden soğudum. Onlar gidene kadar izlediğim maçtan alacağımız galibiyetlerden keyif alamam bugün olduğu gibi.

Bu 2'li gidene kadar Galatasaray'lılığımı üzülerek de olsa donduruyorum. Biliyorum seneye de burdalar.

Siz git diysounuz tribünler Servettttttt Servettttttttt diye bağardı hey yavrumm.

Takımın bu hale düşmesinin en önemli sebebi %70'i cahil olan taraftar zaten.Eve kız atmış diye Jo'yu yuhalayan,kaptanına sinema kapatmış diye saçma salak beste yapan,takımın içine eden yeteneksizleri yollatamayan,takım ve klüp üzerinde hiçbir etkisi olmayan,futbolla ilgisi en fazla gündelik olarak Fotomaç okumak olan taraftar...Onlar Servet diye bağırdıkça ben Servet'ten nefret ederek doğru bir iş yaptığımı daha iyi anlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt