#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

8m €ya Marsilya'ya gidebilseydi, hem O hem biz mutlu olacaktık şuan. Gitmek isteyen adamdan hayır geldiğini görmedim bugüne kadar, belliydi böyle olacağı. Avrupaya gitmek istiyorum diye diye dilinde tüy bitti. Ama şans yokki bizde, tam gidicekken Marsilyanın yönetimi değişti vs. yattı transfer.

Omuz atmaktan başka pek bir aksiyonu olduğunu görmedim bu sezon.

Artık nabza göre serbet yok senden hicbisey olmaz sanırım servet sadece mücadele hırs vardı teknik filan zaten yoktu ancak topu alıp kendini birsey sanıyorsun

Servet fazla göklere çıkarmışız seni.Senin defans anlayışın bu takıma zarar veriyor koçum anla.Böyle defans olmaz olsun adamın önüne çullanarak defans yapılmaz bi gün hızlı bir oyuncu kapar o topu kalırsın öyle.Fener maçında M.Topuz aldı az daha gol atıyordu senin hatan yüzünden.Pres mi yapıyorla at taca yada uzaklaştır ne dönüyorsun kaleciye.Hücumdasın sürekli pas veremiyorsun kafa vuramıyorsun çıkma kal geride.Takım oyunu denen birşey kalmadı

Türk Milli takımının en iyi stoperi.Bir kötü maçıyla onu silemeyiz.Gerçi çok önemli bir hatası da olmadı.Gurur duyuyoruz senle.

Servet fazla göklere çıkarmışız seni.Senin defans anlayışın bu takıma zarar veriyor koçum anla.Böyle defans olmaz olsun adamın önüne çullanarak defans yapılmaz bi gün hızlı bir oyuncu kapar o topu kalırsın öyle.Fener maçında M.Topuz aldı az daha gol atıyordu senin hatan yüzünden.Pres mi yapıyorla at taca yada uzaklaştır ne dönüyorsun kaleciye.Hücumdasın sürekli pas veremiyorsun kafa vuramıyorsun çıkma kal geride.Takım oyunu denen birşey kalmadı

Sen bir kere senden 10 yaş büyük bir adama koçum moçum diyemezsin. İlk önce herkes haddini bilerek konuşsun.

ne olur devre arasında Premier lig'e git Servet nolur aslanım.. hadi güveniyoruz sana... :catsmiley:

Bence Servet icin Marsilya'nin kapisini calalim. :o

İnşallah bir yere kakalayabiliriz.

rolln.gif

umarım potansiyel alıcılar bizim maçları izlememiştir.

Allah askina Servet, lutfen bi daha duran toplarda ve kornerlerde ileri cikma. Cunku rakip defans oyuncusu gibi butun toplari outa atiyorsun. kirk yilda bi faydali is yapacan diye ilerde, butun toplari eziyorsun.

Seviyoruz kendisini ama alıcı varsa kesinlikle satılsın.

dün Servet'i iyi izlediyseniz, defansımızdaki en büyük problem olduğunu göreceksiniz... şimdi önce bir kanıya vardım ; Zan, Servet'ten iyi defans (yer tutuşu ve rakibe gösterdiği -yerinde- reaksyon ve paslarını kastediyorum), elbette ikiside ilk tercihim topçular diğil ama, Servet'in takımı yakabilitesi çooooooook yüksek...

bir kaç madde sıralıyorum Servet ile ilgili ;

1. Bir kere, hızlı forvetlere karşı Servet takıma her an gol yedirebilir...

2. Çevik adamlar karşısında aşırı ağır...

3. Kesinlikle ne yapacağını bilmiyor, ikide bir oyunun yönünü değiştiriyor, top kontrolü iyi olmadığı halde topla oynuyor, büyük risklere giriyor...

4. Kesinlikle oyun kuramıyor, nereye pas atacağını bilmiyor, en sonuda mecburen dikiyor topu oda rakibe gidiyor.. Lütfen geçen sene Meira'nın süper soğuk kanlı şekilde yerden fişek gibi çıkardığı güzel topları, kurduğu oyunları hatırlayın...

5. Bizim takım, bizim ceza sahasına yakın taç kullanırken, aldığı pozisyona bakın lütfen... Rakibe "gel buyur şurdan kaçıver sen" diyor resmen.. Bu en önemli noktalardan biri, (tabi burada Vidic'in kademe anlayışı geliyor aklıma...)

6. Servet'in tek özelliği güçlü olması ve top dikine rakiple beraber gelirken out'a çıkması için perdeleme yapabilmesi... Bunun dışında Servet'i diğer sıradan hatta sıradan altı defanslardan ayıran birşey yok... Arada bir rakipten top çalıyor oda pozisyon müsait gelirse okadar...

7. Servet defansta büyük, büyük sorun... Bunu çözmek gerekiyor... O bölgeye mutlaka bir adam almak gerekiyor...

bu tezlerime karşı tezleri olan varsa beri gelsin...

dün Servet'i iyi izlediyseniz, defansımızdaki en büyük problem olduğunu göreceksiniz... şimdi önce bir kanıya vardım ; Zan, Servet'ten iyi defans (yer tutuşu ve rakibe gösterdiği -yerinde- reaksyon ve paslarını kastediyorum), elbette ikiside ilk tercihim topçular diğil ama, Servet'in takımı yakabilitesi çooooooook yüksek...

bir kaç madde sıralıyorum Servet ile ilgili ;

1. Bir kere, hızlı forvetlere karşı Servet takıma her an gol yedirebilir...

2. Çevik adamlar karşısında aşırı ağır...

3. Kesinlikle ne yapacağını bilmiyor, ikide bir oyunun yönünü değiştiriyor, top kontrolü iyi olmadığı halde topla oynuyor, büyük risklere giriyor...

4. Kesinlikle oyun kuramıyor, nereye pas atacağını bilmiyor, en sonuda mecburen dikiyor topu oda rakibe gidiyor.. Lütfen geçen sene Meira'nın süper soğuk kanlı şekilde yerden fişek gibi çıkardığı güzel topları, kurduğu oyunları hatırlayın...

5. Bizim takım, bizim ceza sahasına yakın taç kullanırken, aldığı pozisyona bakın lütfen... Rakibe "gel buyur şurdan kaçıver sen" diyor resmen.. Bu en önemli noktalardan biri, (tabi burada Vidic'in kademe anlayışı geliyor aklıma...)

6. Servet'in tek özelliği güçlü olması ve top dikine rakiple beraber gelirken out'a çıkması için perdeleme yapabilmesi... Bunun dışında Servet'i diğer sıradan hatta sıradan altı defanslardan ayıran birşey yok... Arada bir rakipten top çalıyor oda pozisyon müsait gelirse okadar...

7. Servet defansta büyük, büyük sorun... Bunu çözmek gerekiyor... O bölgeye mutlaka bir adam almak gerekiyor...

bu tezlerime karşı tezleri olan varsa beri gelsin...

Keşke satsaydık Marsilyaya.

bence servet deyil servetin yanina iyi bir adam lazim

gökhanla olmaz bu emre güngör bidaha sakatlanmamak üzere iyilesse bi

Galatasarayda degil kasımpasada zor oynayabilecek bir adam Galatasarayda oynuyor

Galatasarayda degil kasımpasada zor oynayabilecek bir adam Galatasarayda oynuyor

Biraz abartsanda katılıyorum

Servet yeterli bir defans oyuncusu değildir Galatasaray için . 3 sene önce fenerde iken en çok dalga geçtiğimiz adam idi

Hafızamızda mı sorun var ? Yoksa hatırlamak mı istemiyor bazıları ?

Daha dün gibi aklımda Shevchenko vs Servetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt