#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Her zaman iddia ettim Emre Servet'den daha iyi bir futbolcu ama sürekli sakatlanıyor.Sakatlanmasa 11'in vazgeçilmezi olurdu bence.Servet iyi bir kesici ama yanındaki adama pas veremiyor.

Servet yanındaki adama pas veremiyor, Emre gidip rakibe pas veriyor. Emre Servet'ten daha çabuk bir oyuncu ama Servet vücudunu daha iyi kullanıyor ve müdahelleri Servet'ten daha iyi.

Servet yanındaki adama pas veremiyor, Emre gidip rakibe pas veriyor. Emre Servet'ten daha çabuk bir oyuncu ama Servet vücudunu daha iyi kullanıyor ve müdahelleri Servet'ten daha iyi.

Emre o hatayı yapmasına rağmen Trabzon maçının en iyi adamıydı bence.O hataları herkes yapıyor.Ona bakarsan Servet'de Metalist maçında hata yaptı maçı kaybettik.Yani hatayı herkes yapabilir ama bi hata yüzünden kimseyi yakmaya gerek yok.Bence müdahaleleri ve çabuk olması Servet'i kesmesi için yeterli.Çünkü o yaptığı hatayı sürekli yapmaz.

Emre o hatayı yapmasına rağmen Trabzon maçının en iyi adamıydı bence.O hataları herkes yapıyor.Ona bakarsan Servet'de Metalist maçında hata yaptı maçı kaybettik.Yani hatayı herkes yapabilir ama bi hata yüzünden kimseyi yakmaya gerek yok.Bence müdahaleleri ve çabuk olması Servet'i kesmesi için yeterli.Çünkü o yaptığı hatayı sürekli yapmaz.

Aslında Neill orta sahaya çekilse ve Servet ile Emre yan yana oynasa. İkiside birbirini tamamlıyor.

Aslında Neill orta sahaya çekilse ve Servet ile Emre yan yana oynasa. İkiside birbirini tamamlıyor.

O farklı bir bakış açısı.Katılıyorum sana bencede böyle yapılmalı.Çünkü hem ortasahada düzgün pas atan bir adama sahip oluruz hemde savunmada birbirini tamamlayan adamlarla oynarız ama Rijkaard'ın yapıcağını zannetmiyorum.Çünkü o savunmada iyi top atan adam istiyor.

Niye Servet'in oynama zorunlulugumu var adam futbolcumu degilmi pek belli değil birader ya maçları izlemiyon geliyon burda Servet avukatlıgı yapıyon yada Servet akraban filan heralde yoksa bu kadar yeteneksiz kalitesiz bir stoperi zorla kadroya koymazdın sanırım

Arkadaşım maçları bende izliyorum Servet topu kullanmayı beceremiyor onun dışında gayet iyi stoper. Emre Güngör'de çok iyi stoper ama bir oyuncumuzu göklere çıkarırken diğer oyuncumuzuda yerin dibine sokmayalım.

onun dışında gayet iyi stoper? Adam sadece fizigiyle bazı topları kesiyor ki başka nerdeyse hiç bir artısı yok aldıgı toplar ya korner ya taç kafa vuruşları zaten amatör küme seviyesinde topu hiç kullanamıyor bak kendin diyorsun ama futbol topla oynanıyor emre ise hava hakimiyeti iyi kesiciligi iyi top teknigi servetten çok fazla bir oyuncu Neill - Emre ikilisi bence en kaliteli ikilidir defansta

Emre'de topu iyi kullanımıyor aslında tekniği var ama neyse ben daha fazla konuşmuyorum Servet'i savundum diye bi dövmediğiniz kalmadı Rijkaard hepimizden daha iyi bilir bu işi.

Artık eziyet olmaya başladı gerçekten.11'e ne zaman baksam,Caner,Barış,Servet'i görünce Dünyam kararıyor!

allahim servete gecen sezon vermek istedikleri bonservisin yarisini vermelerini nasip et

Guiza'ya orta sahadan asist yapıyordu hemde kaleye sırtı dönükken:D

Ben Servet´i Lucio´ya benzetiyorum Lucio´da böyle dengesiz çıkışlar yapar ve oda Servet gibi ağırdır ve Servet gibi ayıdır . Tabi kalıte olarak Lucio 10 gömlek üstün

Turkish Lucio Servet :D

Ben Servet´i Lucio´ya benzetiyorum Lucio´da böyle dengesiz çıkışlar yapar ve oda Servet gibi ağırdır ve Servet gibi ayıdır . Tabi kalıte olarak Lucio 10 gömlek üstün

Turkish Lucio Servet :D

Lucio gene verkaç falan yapıyor bizim Servet topu alınca Messi zannediyor kendisini :D

Lucio'nun cikislari Beckenbauer vari oluyor ama.

Marsilya Hala istiyorsa... Üste Para verip Mandanda veya Taiwo'la takas etmeye çalışalım:D:D İmkansız ama En azından Şansımızı deneriz:)

Ansaldi-Servet takası Rubin'le mükemmel olur.

ya ne olursa olsun, verilizsin, isterse bedava.

Ciddiyim, gicik kapmaya basladim.

Kendi hatalarini kapatmak icin ne isler yapior bu, her mac, bir normal pas attini görmek, kaleciye, yada neille filan, ya auta yollar, yada rakibe.

Ama ne oldu, Leo gol yiyince, hep topu sürekli ona verdi, yuhlansin diye... böye birisini takimda görmek istemiyorum

Başkan o stadın dolmasını istiyorsa çürük elmaları yollar umarım...

Karakter olarak adam gibi adam Servet ama futbolculuğunu sevmiyorum kusura bakmasın,profesyonel bir işte duygusal olmamak gerek,kesinlikle gönderilmeli artık.

Nankorluk diye bir sey yok arkadas o zaman Simovic'i kaleye koyalim hazir Pazar buradaydi, ne de olsa efsane kalecimiz degil mi? :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt