Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Cevap: #76 Servet Çetin
Ben bu yorumunu Servetle baglasdiramadim.
Yani kisaca sence Servet'in butun ego'su yeteneksizligi kaybolacak Terim'in gelisiyle?
Terim belki idare eder belli bir yere kadar ama bu adamin mental olarak ciddi problemleri var (bkz.Cem Sultan olayi)
Servet bu takimin içinde bir kanseridir.
Bu fazla açık oldu. Getirdiği teknik direktöre gerçekten güvenip kararlarını aynen uygulayan bir yönetime sahip olsaydık bu futbolcunun sürekli bir sonraki şansı olmayacaktı. Ancak Terim Galatasaray resmi sitesinde belirtildiği gibi, her türlü teknik ve taktik kararda tam donanımlı. Servet bunu ona yapamaz. Asıl istediğini yapabilecek adam Fatih Terim. Bunu tartışmak bile saçma çünkü ikinci döneminin ardından medyaya "Bir daha Galatasaray'a dönmeyeceğim, belki sportif direktörlük tarzında bir görev olabilir ama o da belki" diyen ve ardından Galatasaray'a bu pozisyonda geri dönen bir adamdan bahsediyoruz.
Ben bu yorumunu Servetle baglasdiramadim.
Yani kisaca sence Servet'in butun ego'su yeteneksizligi kaybolacak Terim'in gelisiyle?
Terim belki idare eder belli bir yere kadar ama bu adamin mental olarak ciddi problemleri var (bkz.Cem Sultan olayi)
Servet bu takimin içinde bir kanseridir.