#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Bu fazla açık oldu. Getirdiği teknik direktöre gerçekten güvenip kararlarını aynen uygulayan bir yönetime sahip olsaydık bu futbolcunun sürekli bir sonraki şansı olmayacaktı. Ancak Terim Galatasaray resmi sitesinde belirtildiği gibi, her türlü teknik ve taktik kararda tam donanımlı. Servet bunu ona yapamaz. Asıl istediğini yapabilecek adam Fatih Terim. Bunu tartışmak bile saçma çünkü ikinci döneminin ardından medyaya "Bir daha Galatasaray'a dönmeyeceğim, belki sportif direktörlük tarzında bir görev olabilir ama o da belki" diyen ve ardından Galatasaray'a bu pozisyonda geri dönen bir adamdan bahsediyoruz.

Ben bu yorumunu Servetle baglasdiramadim.

Yani kisaca sence Servet'in butun ego'su yeteneksizligi kaybolacak Terim'in gelisiyle?

Terim belki idare eder belli bir yere kadar ama bu adamin mental olarak ciddi problemleri var (bkz.Cem Sultan olayi)

Servet bu takimin içinde bir kanseridir.

Keşke geçen sezon takımını satan Keita olsaydı 10-11 gol 14-15 asist felan yapardı.Belki avrupaya felan giderdik.

ashdashadshsadhsadhads.Keita'nın önünde diz çök tövbe et sen ne alaka keita, lincoln.

Keita ve Linolnu bende begeniyordum,fakat Keita daha sezon bitmeden habersiz gitti ve gözümde sifir oldu,aynisini Lincoln sezon basinda yapti,böyle karaktersizler nasil efsane olur anlamis degilim,benim efsanelerim Hasan Sas,Ergün,Hakan Sükür,Taffi gibi gercek efsaneler,futbolunu cok begenmedigim Servet bile Keita Lincoln gibi adamlardan degerlidir.

Ben bu yorumunu Servetle baglasdiramadim.

Yani kisaca sence Servet'in butun ego'su yeteneksizligi kaybolacak Terim'in gelisiyle?

Terim belki idare eder belli bir yere kadar ama bu adamin mental olarak ciddi problemleri var (bkz.Cem Sultan olayi)

Servet bu takimin içinde bir kanseridir.

Yani şöyle diyorum; bugün Puyol'u Servet olarak görelim. Johan Cruijff'ü tekrar Barcelona'nın başına koyalım. Kim kimi yiyebilir? Fatih Terim böyle biri. Geçen yıl bu takımda kasık sakatlığından kaç ay top oynamayan futbolcular oldu. İşte onu Terim'in takımında yapamazsın. 17-18 yaşında mükemmel diyebileceğin bir arabaya binemezsin. (En güzel örnek Emre B.-Terim örneğidir) 2002 Dünya Kupası'ndan sonra şişik egolarıyla Fatih Terim'i gönderen de Türk futbolculardı ama Fatih hocanın bunlardan ders aldığını düşünüyorum.

Keita ve Linolnu bende begeniyordum,fakat Keita daha sezon bitmeden habersiz gitti ve gözümde sifir oldu,aynisini Lincoln sezon basinda yapti,böyle karaktersizler nasil efsane olur anlamis degilim,benim efsanelerim Hasan Sas,Ergün,Hakan Sükür,Taffi gibi gercek efsaneler,futbolunu cok begenmedigim Servet bile Keita Lincoln gibi adamlardan degerlidir.

Keita'yı ednan biraderler yok yere sattı, adam giderken de dönme demişlerdir, yoksa keita frikikten gelen topun önüne yuvarlanacak kadar canla başla oynadı, servet gibi kıçını dönüp toptan kaçmadı, hocasını satmadı

Müthiş espriler patlıyor bu konuda bu gece :D

serveti hiç sevmiyorum. abuk subuk tavır koyan, alıngan garip biri. paraları tıkır tıkır alıp profesyonellikten uzak davranmak yakışmıyor. ama bu sezon kalacaktır, oynayacaktır. takımın iskeleti oluşsun 2-3 yerli daha bulalım ilk11e kimse tutamaz serveti takımda.

Servet Çetin, Serdar Kesimal'den daha iyi bir futbolcudur. Son Belçika milli maçında bu çok bariz bir biçimde ortaya çıktı. Ersan Adem Gülüm 10 maça toplasan anca çıkmıştır. Daha ne oynadı ne oynayacak bilemeyiz. Serdar Aziz ülkenin en iyi stoperi olma yolunda ilerlemektedir ancak bu performansını devam ettirmelidir. Ve bu bir gerçektir, şu anda en iyi yerli stoper Servet'tir. Servet Feldkamp'ın, Skibbe'nin, Rijkaard'ın, Bülent Korkmaz'ın, Hiddink'in ve Fatih Terim'in ilk 11'e yazdığı ilk isimlerden bir tanesidir. Servet'in iyi oyuncu olduğunu düşünmek, Servet'in takımda olması gerektiğini düşünmek, Servet'in zaten o dönem her yeriyle aksayan bir takımda yaptığı iki hata yüzünden ihanet ettiğini düşünmemek suç veya ayıp değildir. Ayıp olan gol attığında Servet diye tempo tutana sen Galatasaray'lı değilsin veya sen böğürüyorsun demektir. Kimse Servet'i sevmek zorunda değil ancak sevenin beğenenin aklından şüphe edecek lüksede sahip değil.

Yiyor yiyor, merak etme.

son sözüm bu topicte:

sevmeyebilirsiniz ama haksizlik yapmayin, dedigim gibi bir hakan baltaya bile okadar hakaret edilmemis bu zamana kadar.

gecen sene her gol sol taraftan geldigi halde ona bile okadar hakaret edilmedi örnegin lviv maci.

bir mac iyi olsa auuuuvvvvvvv hakan balta geri döndü diye bagiranlar olur.

servetin resmen hatasini bekleyenler var laf atabilmek icin böyle bir hal almis durum.

daha ne denilebilirki. 2008de yeni gelince hal yine ayniydi, kimse istemiyordu o savasarak saygi kazandi.

simdi ozamandan beri takim iyi yönetilmiyor iyi gitmiyor en büyük sucluda servet !?

neyse ben burda konuyu kapatiyorum zaten herkes istedigi gibi yorumluyor!

Yani şöyle diyorum; bugün Puyol'u Servet olarak görelim. Johan Cruijff'ü tekrar Barcelona'nın başına koyalım. Kim kimi yiyebilir? Fatih Terim böyle biri. Geçen yıl bu takımda kasık sakatlığından kaç ay top oynamayan futbolcular oldu. İşte onu Terim'in takımında yapamazsın. 17-18 yaşında mükemmel diyebileceğin bir arabaya binemezsin. (En güzel örnek Emre B.-Terim örneğidir) 2002 Dünya Kupası'ndan sonra şişik egolarıyla Fatih Terim'i gönderen de Türk futbolculardı ama Fatih hocanın bunlardan ders aldığını düşünüyorum.

Son cümlene katiliyorum. 2002 ve 2009'den ders almis gibi Terim, üzerinde çok buyuk baski olacak ve Terim'in baski'yla arasi kötü oldugunu hepimiz biliyoruz herhalde?

Sonra pisman olmadan simdiden kesmemiz lazim bu kanseri diyorum ben tabi. Baltasi Ayhani Sarpi Servet'i. Bu adamlar sirf narcist'te degil yani. Takim kimyasini bozanlarda aynen bunlar. Balta-Ayhan kavgasi floryada. Servet'in altyapidaki cocuklara girismesi, Sarp'in yabancilara ettigi kufur, vs vsvs.

Bu adamlarla imkani yok basari gelmez.

Bu sene bittiğinde 2012'de yeni Avrupa Şampiyonası yapılacak hala 2008 muhabbeti dönüyor.

Sevseniz de sevmeseniz de 1 sene daha bu adamı izleyeceğiz beyler kasmayın fazla :D

son sözüm bu topicte:

sevmeyebilirsiniz ama haksizlik yapmayin, dedigim gibi bir hakan baltaya bile okadar hakaret edilmemis bu zamana kadar.

gecen sene her gol sol taraftan geldigi halde ona bile okadar hakaret edilmedi örnegin lviv maci.

bir mac iyi olsa auuuuvvvvvvv hakan balta geri döndü diye bagiranlar olur.

servetin resmen hatasini bekleyenler var laf atabilmek icin böyle bir hal almis durum.

daha ne denilebilirki. 2008de yeni gelince hal yine ayniydi, kimse istemiyordu o savasarak saygi kazandi.

simdi ozamandan beri takim iyi yönetilmiyor iyi gitmiyor en büyük sucluda servet !?

neyse ben burda konuyu kapatiyorum zaten herkes istedigi gibi yorumluyor!

Ben onu yazarken ciddiydim. Taraftarın Hakan Balta'ya olan nefreti Servet'e olan nefretten daha fazladır.

Geri
Üst Alt