#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Reis sümkürmekten yoruldu.Adamlarla boğuşacak hali kalmadı tabii.

servet ve meira varken de baski kuruyorduk bulus yapmis gibi yanlis tespitlerinizi buraya gelip anlatmayin pls

Evet Samiyen'de küçük takımlara karşı kuruyorduk.O sene bak bakalım kaçıncı olmuşuz?Ayrıca Meira kaval kemiğiyle top sektiren adamdı o derece teknikti yani.

Dünyada rakibe baskı kuramadığı için stoperini suçlayan ilk taraftar grubu.Bizim orda hücumlar üretken değilse genelde ofansif ortasahalar ve kanatlar suçlanır.Farklı bir galaksiden geliyorsunuz galiba.Kademeye giremediği için eleştirin ki bende eleştiriyorum ama abuk subuk alakasız şeyler yazmayın.Aynı kişiler yarın öbür gün gol atamıyoruz diye Muslerayıda eleştirebilir

Baskı kuruyorsun rakip atağa geçiyor top 5 dakika sonra tekrar rakip sahaya geliyor.:D

Dünyada rakibe baskı kuramadığı için stoperini suçlayan ilk taraftar grubu.Bizim orda hücumlar üretken değilse genelde ofansif ortasahalar ve kanatlar suçlanır.Farklı bir galaksiden geliyorsunuz galiba.Kademeye giremediği için eleştirin ki bende eleştiriyorum ama abuk subuk alakasız şeyler yazmayın.Aynı kişiler yarın öbür gün gol atamıyoruz diye Muslerayıda eleştirebilir

Onur'cum. Bu şeyleri öğrenmene süre var galiba. Bir takımın stoperi ve forveti arasında 80 metre mesafe var. Büyük takımların küçük takımlar ile oynadığı maçları izle bakalım avrupada. Kaçı bu kadar açık mesafede oynuyor? Diyelim ki oynadın bunun için bireysel yeteneği olan adamların olması lazım. Varmı sende? Yok. Bu takım bugün bu kadar kopuk oynamasından kaybetti. Olay sağda Kazım, solda Eboue, forvette Baros ortada Sabri olayı değil yani. (Her ne kadar etkisi olsada) Sen yık oyunu rakibin üstüne, arkada güveneceğin adamlar olsun bak kaç tane atıyorsun Belediyeye.

Onur'cum. Bu şeyleri öğrenmene süre var galiba. Bir takımın stoperi ve forveti arasında 80 metre mesafe var. Büyük takımların küçük takımlar ile oynadığı maçları izle bakalım avrupada. Kaçı bu kadar açık mesafede oynuyor? Diyelim ki oynadın bunun için bireysel yeteneği olan adamların olması lazım. Varmı sende? Yok. Bu takım bugün bu kadar kopuk oynamasından kaybetti. Olay sağda Kazım, solda Eboue, forvette Baros ortada Sabri olayı değil yani. (Her ne kadar etkisi olsada) Sen çık oyunu rakibin üstüne, arkada güveneceğin adamlar olsun bak kaç tane atıyorsun Belediyeye.
Oyunu rakip sahaya ortasaha yıkar.Bunu yapamamamızda stoperden ziyade ortasahaki yaratıcı oyuncu eksiğinin payı çok daha büyük

Evet Samiyen'de küçük takımlara karşı kuruyorduk.O sene bak bakalım kaçıncı olmuşuz?Ayrıca Meira kaval kemiğiyle top sektiren adamdı o derece teknikti yani.

OLYMPIAKOS nedir?

Yunanistan'in en cok sampiyonluk kazanan ve en guclu iki takimindan biri olan olympiakos fc takimina

OLYMPIAKOS denir

baski kurmak stoperle olacak is degil boyle fikirlerden vazgecin. kondisyon ve takim oyunuyla olur. donen toplari toplayacak orta sahan yoksa, kanatlarin 60. dakkada eli belinde geziyorsa yine kuramazsin baski

Servet kötü stoper ama oyunu rakip sahaya yıkamadığımız için değil kademeye giremediği için

Hayır değil. Maça biz nasıl başladık? Bütün oyuncular rakip sahadaydı ama attıkları toplar hep tehlikeli oldu karşı karşıya kaldı. Bu son 3 sezondur kangren bizde. Rakip forvetler mutlaka topları tutuyor bizim yarı sahada. Rakip yarı sahadayken mecburen takım geri koşmak zorunda kalıyor. Bunu sürekli yapıncada takımın pili bitiyor. Orta saha oyuncularımıza zaten sürekli baskı var. Bu esnada stoperlerin orta sahaya yardımcı olması gerekiyor. Bekler hiç çalışmamaya başladı. Sabri birkaç kez çıktı ama etkili olamadı. Oyun içinde kendi kendini kitliyor takım. Hep birbirinden kopuk oyuncular ile birebirler deneniyor. Bireyselliğiyle etkili olacak oyuncuda yok. Bütün mevkiler iptal oluyor böylelikle.

OLYMPIAKOS nedir?

Yunanistan'in en cok sampiyonluk kazanan ve en guclu iki takimindan biri olan olympiakos fc takimina

OLYMPIAKOS denir

baski kurmak stoperle olacak is degil boyle fikirlerden vazgecin. kondisyon ve takim oyunuyla olur. donen toplari toplayacak orta sahan yoksa, kanatlarin 60. dakkada eli belinde geziyorsa yine kuramazsin baski

Olimpiakos maçını hatırlıyorum yutturamazsın o maçta çok iyi oynamamıştık zaten 1-0 yenmiştik galiba rakibinde net kaçırdığı pozisyonlar vardı.

Şimdi anlatmak istediğim rakip atağa geçiyor önde oynayan bir takımın rakibi sıkıştırıp topu hemen kapıp ileri aktarması lazım.Bizde öyle birşey yok.

1) Servet kolay kolay top kapamaz

2) Servet topu ileri aktaramaz.

Artık bu tip oyuncuları görmek istemiyorum takımımda.İnsanı futboldan soğutuyorlar resmen.Yazık ki bunlarla yola devam edeceğiz..

Olimpiakos maçını hatırlıyorum yutturamazsın o maçta çok iyi oynamamıştık zaten 1-0 yenmiştik galiba rakibinde net kaçırdığı pozisyonlar vardı.

Şimdi anlatmak istediğim rakip atağa geçiyor önde oynayan bir takımın rakibi sıkıştırıp topu hemen kapıp ileri aktarması lazım.Bizde öyle birşey yok.

1) Servet kolay kolay top kapamaz

2) Servet topu ileri aktaramaz.

yutmazsan yutma, mukemmel oynamistik, macin hemen hemen hepsi adamlarin sahasinda gecmisti. hatta stoperde servet - emre asik vardi diye hatirliyorum

neyse o degil de sizin bu servet dusmanligi ugruna yaptiginiz degisik yorumlar beni sasirtti. orta sahada selcuk, melo, sabri varken ne gol pozisyonu yaratirsin ne de baski kurarsin. en fazla al gulum ver gulum yaparsin taa ki sabri s.cana kadar. boyle bir durum varken yok efenim servet boyle o yuzden baski kuramadik efenim demek cok cocukca

Ofansif orta sahaya ihtiyacımız olduğunu zaten söylüyoruz.Ama topun olduğu yerde çoğalmazsan işin zor.Ancak oyuncunun mucize yaratmasına bakarsın 3-5 kişi geçsinde gol atsın diye.Topun olduğu yerde çok olman içinde savunmanın hücuma yakın oynaması lazım ki bu savunmayla zor.Yada eşşşek gibi kondisyonun olması lazım.

Zaten ben heryerde Sabri orta sahada oynamalı diyorum. Bundan 2 hafta önce bu takımla çok zor gol atarız diye yazılar yazan da ben değildim başka biriydi. :)

Olaylar zincirleme.

semih kime anlatiyon bana mi?

"Baskıyı stoper kurar" cümlesi yanlış cümle zaten.

"Baskı kurmak istiyorsan stoperlerin bunu oynayabilicek adamlar olmalı" doğru cümle.

Mert'in bahsettiği 2.si,Onur Gürel baskıyı stoper mi kurar,paralel evren vs. zırvalarıyla olayı sulandırıyor.

Baskıyı orta saha kursa da sürekliliği sağlamak için stoperlerine ihtiyaç duyarsın bu kadar basit.

Baskıyı stoper kurar vs bunlar bos laflar. Stoperin görevi pozisyonu rakipten önce sezerek hareketlenip hamle yapmak. Bizimkiler ise sadece dikilip seyretmekten baska birsey yapmıyor. Bu yuzden Atletico'ya elendik, bu yuzden Karpaty'e elendik, bu yuzden eski Galatasaray yok.

Falco-Stump, Bulent-Popescu, Song-Tomas gibi bir ikili kurmalıydı Fatih hoca. Hemde ilk is olarak bunu yapmalıydı. Servet ve G.Zan gibileride ya kulubeye yada postaya.

Rakibe baskı kuran mevkinin stoper olduğunuda öğrenmiş olduk böylece.Ortasahanın falan öyle işler yok.Kaleci ve savunma oyun kuruyor evet :D

Oyunu stoperler kurar zaten. En geriden top ne kadar iyi çıkarsa yapacağın atak o kadar beyinli olur heralde. Ayrıca baskı takım halinde kuruluyo zaten. Öndekiler baskı yapıpta stoperler 50 metre geride bekliyor, bu sefer arada çin seddi kadar yer kalıyor. Şu Hakan'dan Servet'ten bi kurtulamadık yahu:o

Gökhan Zan ile beraber, hayatımda gördüğüm en rezil en gereksiz stoper bu adamda.

Düşün artık Galatasaray'ın yakasından yeter be. :mad:

Geri
Üst Alt