#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

yine maç eksiğinden dolayı çok hantallaşmış futboldan sonra rahat 150 kilo olur bu adam.

Onsuz bir galibiyet daha. :m05:

Takımda 5. stoper konumuna düştü. (1 Reis Ujfalusi, 2 Cam Gökhan, 3 Genç Semih, 4 Laz Ceyhun)

Parasını verelim ama oynamasın. Sürekli sakat olsun, ne bileyim türkü bara gitsin, eğlensin falan.

Adam geçen hafta 9 dakika oynadı 4 tane gol yedi takım :)

Burnuma iyi kokular geliyor sanırım sezon sonunda Servet Çetin'den kurtulacağız :)

Adam forma bulamadığı dönemde paso yemiş,yemiş,yemiş.. G.antep maçında bir girdi cüssesini 2'ye katlamış.

Bu saatten sonra git bir cafe, kebapçı, türkübar artık canının ne çekerse aç geç kasaya otur.

Zor tuttum ama yazacağım. 2 senedir nerdeydiniz? Bu adam yeni böyle değil.

[video=youtube;mOclrg3dnUU]https://www.youtube.com/watch?v=mOclrg3dnUU[/video]

yedek bile olmasin diyordum. artik akimla idmanlara bile cikmasin diyorum. a2 ye bile yollanmasin. direk kovun gitsin. bütün stoperler sakat olsa bile ortaya Ceyhun-Balta ikilisini koyarim bunu koymam. kadroda olmasinin herhangi bir mantikli aciklamasi var mi?? varsa söyleyin.

katkısı muthis

oynamıor kazanıoruz

sonradan girior

icine edior

uzak durmalı takımdan mumkünse

son 3 senede servet bi 2-3 mac oynamadi,yoksa her macda oynadi.ondanda kocaeli,ankaragücü maclar oynandi.

servetsiz maclar cok rahat oliyor.

Zor tuttum ama yazacağım. 2 senedir nerdeydiniz? Bu adam yeni böyle değil.

sunu yazim diyorim sonra bosver diyorum:)

harbiden oyle ama ya

hic bir mantikli aciklamasi yok

maclari basinin yorumcularin etkisinde kalmadan seyretmek icin yurtdisinda yasamak sart degilki

Ridvan bile basmakalip "Servet tecrübeli stoper, yani cezasi bitince yine oynar" seklinde yorum yapiyor. Semih'in performansini degerlendirmeye bile almiyor. neymis, tecrübesismiz. ulan mal herif cocuk kenarda oturarak mi tecrübe kazanacak. Servet tecrübeli olsa ne yazar? adamin oynadigi her mac eziyet, yanindan vizir vizir geciyor adamlar. bir de bu herife futboldan anliyor diyorlar. Türkiye deki zihniyet asiri derecede bozuk. peynir gemisi hep lafla yürüyor. icraat ve kalite cogu yerde sifir.

Geri
Üst Alt