#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Leverkusen: 5-0 ve Servetin Kiessling karsisinda rezil olusu.

ASY de Atletico maci ve yine Servetin rezil oyunu. Forlan'nin calimini hatirlayin.

son yillarda bizi dibe vurduran maclarda hep Servet imzasi var. bütün TD'leri yollayan hep Servet.

daha gecen GOMEZ maymuna cevirdi kardes

Leverkusen: 5-0 ve Servetin Kiessling karsisinda rezil olusu.

ASY de Atletico maci ve yine Servetin rezil oyunu. Forlan'nin calimini hatirlayin.

son yillarda bizi dibe vurduran maclarda hep Servet imzasi var. bütün TD'leri yollayan hep Servet.

+ Büyükşehir maçı, Webo maymuna çevirdi.

+ Almanya maçı, Gomez maymuna çevirdi.

+ Gaziantep maçı, tek posisyonda Muhammet maymuna çevirdi.

öp semih abinin elini bakalım servet efendi. Çürü tribünde.

Yıllardır taraftarımızı Türkiye'nin en iyi stoperi diye kandıranlar akşam yattığında rahat uyuyamazlar umarım.

Kurtulusumuz yakindir.....Isin kotu yani bizde yedek milli takimda banko......Insallah yakmaz takimi Hirvatistan maclarinda

Sumo gürescisi olmak yakısır sana servet reis, o güzel maskeni de al git bu takımdan.:)

iyi oldu .. takası var. .

En azından gol yemiyoruz. Oynasaydı 3 beraberlik yerine büyük ihtimal, 3 mağlubiyetimiz fazla olurdu.

gözlerimiz bugün her gol yenildiğinde onu aradı o çünkü milli takımın ve galatasarayımızın her gol yediğinde suçlu olan şahısdır...

Gecenin karı Servet 'in milli stoper ve Euro 2008 performansı mı oldu?

Evet Servet varken süper olan defansımız s.çtı bugün:sad007::sad007:

şunu artık anlamak lazım servet varkende aynı yokkende aynı takım ve ruh olayıyla alakalı elin oğlu arkadaşın dediği gibi eski bjkli oyuncuyu adam etmiş

Servet'i mi savunuyorsun onu söyle de cevap verip vermeyeceğime karar vereyim ?

serveti savunmuyorum ama servet iyi oynasada oynamasada seyircilerin kafasında o hep aynı servet ben kaç kere şahit oldum gol yedik servetin bir suçu yok ve bu sayfaya gelip servete küfür yağdıranları bugünde yanlışlıkla bu sayfaya girip serveti suçlayacak çıkarmı diye baktım çıkmadı

serveti savunmuyorum ama servet iyi oynasada oynamasada seyircilerin kafasında o hep aynı servet ben kaç kere şahit oldum gol yedik servetin bir suçu yok ve bu sayfaya gelip servete küfür yağdıranları bugünde yanlışlıkla bu sayfaya girip serveti suçlayacak çıkarmı diye baktım çıkmadı
Servet her oynadığında kendine küfür ettirecek şeyler yapıyor zaten, raad.

Geri
Üst Alt