#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Maç 2-0'dı dk 80'di..

Servet hazırlanıyordu ve ben korkuyordum maç 2-2 olur diye 10 dakikada..

Olay bu kadar net..

HAHAHAHAHAHAHAHA.

Servetin su anki durumunu bi özetledim.

Bu adamı Gökhan Zan'dan ayıran birçok neden var.

Sezon sonu acilen gönderilmeli. Zan ile bir tutulmamalı.

Servet hangi hocayi göndertmeye calismis ki ? Nedir bu kin, biri beni aydinlatsin.

Herkes hakettiğini yaşar. Sen teknik direktörünü sabote etmek adına ekmeğini yediğin takımına ihanet edersen gün gelir acınacak duruma düşersin...

Galatasaray kariyerindeki tek artısı buydu adamın yahu. Rijkaard' dan kurtulup, Fatih Terim' e kavuştuk.

Galatasaray kariyerindeki tek artısı buydu adamın yahu. Rijkaard' dan kurtulup, Fatih Terim' e kavuştuk.

isterse hikmet karamandan kovdurup fatih terim'e kavuştursun sattığı forma Galatasaray forması, giden 3 senenin en büyük sorumlularından biri bu çapsız

isterse hikmet karamandan kovdurup fatih terim'e kavuştursun sattığı forma Galatasaray forması, giden 3 senenin en büyük sorumlularından biri bu çapsız

Servetin çapsız olduğuna katılıyorum. Ama bence Rijkaard' da ondan aşağı kalmaz.

gssözlük

Oraya bir forever alone kafası iyi otururmuş..Kendi etti kendi buldu.

kekenin fazla sesi çıkmıyor bu aralar.

Servetin çapsız olduğuna katılıyorum. Ama bence Rijkaard' da ondan aşağı kalmaz.

Rijkaardin bizde basarili olmasi icin takim/kulup olarak yeniden yapilanmaniz lazimdi.. Basari gelmeyince olmadi.. Mentalite farki turk futbolcusu profosyonel degil malesef.. Rijkaard iyi demiyorum ama futbolcularda az sark kurbazligi yapmadi bu adamin doneminde.. Sen onun icin degil Arma icin oyniycaksin..

Gittiği gün kutlama yapacağım.

ne olursa olsun bir futbolcu TD göndertemez bu klüpde ... o yönetimin isi...

3 senemiz bunla,arda yüzünden baltalandi... gruplasmalar fln hep bunla ardanin isi...

hic bir zaman affetmeyecegim o ikisini...

ne olursa olsun bir futbolcu TD göndertemez bu klüpde ... o yönetimin isi...

3 senemiz bunla,arda yüzünden baltalandi... gruplasmalar fln hep bunla ardanin isi...

hic bir zaman affetmeyecegim o ikisini...

villas boasi gonderdiler chelseaden ne anlatiyon. bal gibide gonderirler.

villas boasi gonderdiler chelseaden ne anlatiyon. bal gibide gonderirler.

göndere göndere de HÜSRAN... ve muhtemelen seneye de devam eder HÜSRAN...

olayin yapabilitesi degil, ETIKLIGINDEN - DENGELERDEN konusuyoruz...

galatasaray da oynuyorsan, terinin son damlasina kadar savasacaksin.. ztn savasmassan TD de yalan olur

göndere göndere de HÜSRAN... ve muhtemelen seneye de devam eder HÜSRAN...

olayin yapabilitesi degil, ETIKLIGINDEN - DENGELERDEN konusuyoruz...

Nerede hüsran? Roberto Di Matteo'nun maçlarına bakalım:

06.03.2012 - Birmingham City - Chelsea: 0-2

10.03.2012 - Chelsea - Stoke City: 1-0

14.03.2012 - Chelsea - Napoli: 4-1

18.03.2012 - Chelsea - Leicester City: 5-2

_

Chelsea Napoli gibi bir takımı 3-1'in rövanşında maçı uzatmalara götürüp turu geçmeyi başardı. Torres 2 gol 2 asistle Leicester City maçının adamı oldu...

Demek ki etkili olmuş AVB'nin gitmesi.

Nerede hüsran? Roberto Di Matteo'nun maçlarına bakalım:

06.03.2012 - Birmingham City - Chelsea: 0-2

10.03.2012 - Chelsea - Stoke City: 1-0

14.03.2012 - Chelsea - Napoli: 4-1

18.03.2012 - Chelsea - Leicester City: 5-2

_

Chelsea Napoli gibi bir takımı 3-1'in rövanşında maçı uzatmalara götürüp turu geçmeyi başardı. Torres 2 gol 2 asistle Leicester City maçının adamı oldu...

Demek ki etkili olmuş AVB'nin gitmesi.

rijkaardin gitmeside cok etkili oldu ... küme ye oynuyorduk...

anlamadiginiz olayin ETIK olmamasi.. onami kalmis, zaten yönetim gidici TD gidici birde bu takimi baltalayip,gruplara ayiriyor?

o kossun top kessin, pasini versin,antremanini yapsin, td dinlesin,arkadaslariyla iyi iliskiler yürütsün ve sonrada parasini yiyip evine gitsin...... baskada bir görevi yok ....

chelsea ye gelirsekde futbolcular böyle istemedikleri adami göndertip istedikleri adami getirtebiliyorlarsa orda disiplin yok demektir...

disiplinin olmadigi yerdede basari olmaz

2 3 maca aldanma, cunki sonu yine hüsran olacak...

o kadar parayada bir zahmet 2 3 mac yensinler boru degil chelsea sonucta....

rijkaardin gitmeside cok etkili oldu ... küme ye oynuyorduk...

anlamadiginiz olayin ETIK olmamasi.. onami kalmis, zaten yönetim gidici TD gidici birde bu takimi baltalayip,gruplara ayiriyor?

o kossun top kessin, pasini versin,antremanini yapsin, td dinlesin,arkadaslariyla iyi iliskiler yürütsün ve sonrada parasini yiyip evine gitsin...... baskada bir görevi yok ....

chelsea ye gelirsekde futbolcular böyle istemedikleri adami göndertip istedikleri adami getirtebiliyorlarsa orda disiplin yok demektir...

disiplinin olmadigi yerdede basari olmaz

2 3 maca aldanma, cunki sonu yine hüsran olacak...

o kadar parayada bir zahmet 2 3 mac yensinler boru degil chelsea sonucta....

Ben de Servet'in ve diğerlerinin Rijkaard'ı gönderme çabalarını etik bulmuyorum tabi ki. İşin içine Chelsea girince dahil oldum. : )

Ama son 2 satırın yine doğru olmamış. Chelsea'de adam gibi bir teknik direktör olsaydı şu anda Arsenal'in de Tottenham'ın da önünde olurlardı. Ki onlardan çok uzakta da değiller berbat bir sezona rağmen. Arsenal'le 3 Tottenham'la 4 puan fark var. 2. olan ManU ile 17 puan fark var. Teknik Direktörleri gelecek planları yaparken bu sezonu unutmasaydı o puan farkı 5-6 arası olurdu en fazla [bence].

Chelsea'de oyuncuların AVB'yi göndermeleri disiplinsiz olduklarını gösterebilir belki ama bunu kanıtlayamazsın. Oyuncuların tamamı, ya da çoğu Teknik Direktör'den memun değillerse ortada ters olan bişeyler vardır. Sonuçta bir futbol kulübünden bahsediyoruz, oyuncular asker AVB komutan değil.

Geri
Üst Alt